Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

boguslawa_ma... 20:21, 03 lip 2016

I coś do jedzenia.
Porzeczka i agrest

Brzoskwinie ,ogórki

Pomodory
Luki 20:31, 03 lip 2016

Bardzo dobrze się działeczka trzyma mimo nieobecności, mój ulubiony agrest jakieś potworki mi zjadły, chyba nawet wiem jak się nazywają i gdzie mieszkają
boguslawa_ma... 20:35, 03 lip 2016

Luki napisał(a)
Bardzo dobrze się działeczka trzyma mimo nieobecności, mój ulubiony agrest jakieś potworki mi zjadły, chyba nawet wiem jak się nazywają i gdzie mieszkają

Łukasz dobrze że zjadły ,bo u mnie nikt nie chce jeść.
Zobacz ta moją rabatę bylinową trzy razy przerabiana ,a i tak jest misz-masz,za dużo tego,nie?
boguslawa_ma... 20:36, 03 lip 2016

Luki 20:41, 03 lip 2016

Bogusiu powiem szczerze... za dużo na zbyt małej powierzchni. Musisz mieć przynajmniej 2-3 rośliny, których będzie więcej, lub dwie rośliny po kilka sztuk i jedną, która będzie duża. Chociaż widzę, że dużo jeszcze nie kwitnie więc musisz poczekać, bylinówka nie będzie wiecznie zachwycać, zawsze będzie miała mocniejsze i słabsze chwile
boguslawa_ma... 20:48, 03 lip 2016

Luki napisał(a)
Bogusiu powiem szczerze... za dużo na zbyt małej powierzchni. Musisz mieć przynajmniej 2-3 rośliny, których będzie więcej, lub dwie rośliny po kilka sztuk i jedną, która będzie duża. Chociaż widzę, że dużo jeszcze nie kwitnie więc musisz poczekać, bylinówka nie będzie wiecznie zachwycać, zawsze będzie miała mocniejsze i słabsze chwile

Masz racje że za dużo ale jak widać ziemię to jeszcze coś dosadzę,zakwitnie,hortensja diament,świecznica mogłam kupić dwie szt.i obok świecznicy jest ciemny rozchodnik ,bo mi się u ciebie podobał ale taki bardzo ciemny nie jest.Mnie teraz to nawet zdjęcia nie wychodzą.
22:15, 03 lip 2016
aleja róz ci sie zrobiła ...pożeczki czerwone w galaretce jadam
Kindzia 09:12, 04 lip 2016

Jak tam masz wszystkie młode róże...za 3 lata będziesz miała nie lada kłopot jak się zagęszczą. Moje niby sadzone były w prawidłowych odległościach a włażą bardzo na siebie. Denerwuje mnie to. Za bardzo się zagęściły, teraz bardzo je przerzedziłam a i tak gęsto okropnie. Masz tendencję do gęstego sadzenia
boguslawa_ma... 06:21, 05 lip 2016

eee_taam napisał(a)
aleja róz ci sie zrobiła ...pożeczki czerwone w galaretce jadam

Z porzeczek sok robię,tak nie jem bo kwaśne.
Aleja róż ładnie wygląda teraz,ale wiosną kiedy ścinam i wszystko leży na ziemi,nie ma gdzie to dać to tak wesoło nie ma.
boguslawa_ma... 06:23, 05 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Jak tam masz wszystkie młode róże...za 3 lata będziesz miała nie lada kłopot jak się zagęszczą. Moje niby sadzone były w prawidłowych odległościach a włażą bardzo na siebie. Denerwuje mnie to. Za bardzo się zagęściły, teraz bardzo je przerzedziłam a i tak gęsto okropnie. Masz tendencję do gęstego sadzenia

No ja tak mam że nie patrzę na odległości ,wciskam gdzie się da a to tak wygląda,,ni ładu ni składu''