W nawiązaniu do tego, co napisałaś w moim wątku moja propozycja jest nadal aktualna może jesienią, jak roślinki wejdą w stan spoczynku, a Twoje zdrowie pozwoli to przygotuję dla Ciebie prezencik i go prześlę lubię dzielić się z innymi moimi roślinkami
Pozdrawiam i zdrowia życzę
Asieńko nadmiar wody sprawia spore spustoszenie w niektórych regionach Polski. U Nas w okolicy na razie nie jest źle, ale wszystko ma swoje granice. Oby ten deszcz przestał padać. Ja jadąc do pracy mam możliwość obserwować jak przy nowo wybudowanym domku, wymywa woda powoli skarpę przy tarasie, a patrząc na ogród od ulicy widać jak woda porwała ziemię na nowo powstającym trawniku. Szkoda że wiosna w tym roku jest taka deszczowa, najpierw zima trzymała długo, a teraz deszcz, deszcz, deszcz - końca nie widać
Szkoda Waszej skarpy, praca włożona i na marne. Zanim ziemia się ułoży to zawsze troszkę zejdzie, często deszcz w takich przypadkach nieźle rozrabia. Jak będziesz miała chwilkę czasu to wykonaj koniecznie zdjęcia z ogródeczka - czekam na nie każdego dnia.
Pozdrawiam