Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

BASIA8 11:55, 16 sie 2014

magdziam napisał(a)
Basiu, ale tajemnicza jesteś z tą nową rabatką. Nie mogę sobie wyobrazić co Wy kombinujecie. Ajak rozładowaliście te wielkie głazy??

Nie chcę się chwalić, bo pogoda do niczego i na razie nic nie da się zrobić - na ogrodzie pod butami woda chlupie. Madziu pomysłem Męża kamyczki zdejmowane były takim oto sposobem - pas, zblocze i kamyczki są w ogródeczku ....

magdziam 17:52, 16 sie 2014

Spryciulek. Z pogodą niestety niezawesoło, u mnie nie ma dnia bez deszczu. Jeszcze nasz sąsiad- rolnik uszkodził nam ogrodzenie z siatki, dobrze że naprawi , z własnej woli.Basiu ja już czuję, że lato się skonczyło na dobre, czuję jesienną aurę, no i wrzosy prawie zakwitły.
BASIA8 21:41, 16 sie 2014

magdziam napisał(a)
Spryciulek. Z pogodą niestety niezawesoło, u mnie nie ma dnia bez deszczu. Jeszcze nasz sąsiad- rolnik uszkodził nam ogrodzenie z siatki, dobrze że naprawi , z własnej woli.Basiu ja już czuję, że lato się skonczyło na dobre, czuję jesienną aurę, no i wrzosy prawie zakwitły.

Madziu co racja to racja jesień jest już za zakrętem - niektóre wrzosy już u Nas zakwitły, liście zaczynają oblatywać z drzew i robi się coraz bardziej ponuro - na polach widać pierwsze podorywki - niestety tak już jest - na to wpływu nie mamy - oby tylko jesień była ciepła i z babim latem Pozdrawiam.
BASIA8 15:37, 17 sie 2014

Niedzielnie...........

iwonaal 16:18, 17 sie 2014

Ślicznie Basiu.
Katkak 18:58, 17 sie 2014

BASIA8 napisał(a)
Niedzielnie...........

Basiulka ale ślicznie, a grzybki fajniaste
Kasial 19:11, 18 sie 2014

magdziam 19:28, 18 sie 2014

Basiu wszystko Ciładnie rośnie. Grzybki niczego sobie, jeszcze może kilka dni i zacznie się wysyp tych prawdziwych.
Agania 22:14, 18 sie 2014

Baś, ale się u Ciebie dzieje, zakupy w końcu u ciebie i to jakie, twój eM jest bardzo pomysłowy z tym rozładunkiem szybko sobie poradził, kory dużo, dużo kamoli, mało roślinek, ale konkretne zakupy

Ucałuj Mikusia...czy już siedzi i patrzy w mamusię
BASIA8 12:15, 21 sie 2014

Agania napisał(a)
Baś, ale się u Ciebie dzieje, zakupy w końcu u ciebie i to jakie, twój eM jest bardzo pomysłowy z tym rozładunkiem szybko sobie poradził, kory dużo, dużo kamoli, mało roślinek, ale konkretne zakupy

Ucałuj Mikusia...czy już siedzi i patrzy w mamusię

Aganiu u Nas faktycznie zakupy duuuże, nawet jeśli w tym roku nie będzie nowych rabatek to na przyszły rok będzie jak znalazł, a Mąż jest faktycznie bardzo pomysłowy Mikusia ucałuję od Cioci jak tylko wstanie - narazie sam nie siedzi, pewnie to kwestia czasu Pozdrawiam.