Widzisz, Ty to masz szczęście Lawendy same Ci się rozmnażają. Ciekawa jestem czy moje już kwitną, ale późno dziś z pracy wróciłam, na deszcz się zanosi, więc nie jadę do ogrodu. Dopiero w środę się zobaczymy, ...w sensie ja i mój ogród
Anusia, tak, to moje vanilki. Sadziłam w okolicy połowy maja. I zwracam uwagę, że na tym zdjęciu vanilki są prawie niewidoczne, bo to w pierwszym rzędzie to rozchodniki, a vanilki są środkowym rzędzie, w tym co drzewa. W środę pojadę do ogrodu, to im pstryknę aktualną fotkę. Ogólnie nie są duże, ale pączusie mają
Cóż,raz mi się zdarzyło więcej siewek na razie nie widziałam, więc może i ja będę się musiała nauczyć je rozmnażać.
U nas od soboty leje, z małymi przerwami co prawda, ale nie daje nic podziałać w ogrodzie, więc jestem uziemiona, ale chętnie obejrzę Twoja nowe zdjęcia - uwielbiam Twoja nasadzenia
Ja chyba mam podobnie jak TY, nie mierzyłam dokładnie, tylko dzieliłam na równe odstępy co miałam Najwyżej będziemy przesadzać Nie mogłam się u Ciebie dopatrzyć vanilkowej rabaty, wstawiaj fotki