Jeszcze kilka fotek, szkoda że aparatu nie wzięłam bo telefon nie popisał się w pełnym słońcu.
Tak sobie myślę, że powinnaś pomyśleć nad zmianą nazwy wątku bo jak byś nie powiedziała że to rów melioracyjny to ja bym była pewna, że to rzeczka .
Ja już dziś śliwę wsadziłam ale zdjęcia to już następnym razem wstawię bo ledwo żyje i przed niedzielą lepiej nie będzie .
Jeszcze nazwa tego papirusa którego mogę Ci dać - cibora zmienna a mam jeszcze papirusową tyle że kupiłam zdechlaka i dopiero odbija.
Beatko przemyśl zakup derenia - ten chłopak mówił że ten u nich to dereń kousa: https://www.google.pl/search?q=dere%C5%84+kousa&espv=2&biw=1348&bih=577&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGya281drOAhUF_SwKHeGiCYwQ_AUIBigB#imgrc=Wo_-wH2S5qg-dM%3A
Purpurowe liście sa piękne kiedys miałam klona palmowego inawet zimę przetrwał potem zaczął słabnięć i zdechł teraz na jego miejscu rośnie buk .
Kasia kupila właśnie śliwę wiśniową bardzo ładna jest
No właśnie nie wiem co to się zemną stało
Derenia posadzę chyba przy szambie kiedys rosło tam drzewo a w tym momencie jest sam pień ścięty nisko i robi za ławkę....nikt tam nie siada a przeszkadza przy koszeniu ! Zamienie ją na derenia może kiedys tam jakaś rabata wyjdzie kto wie?