Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

an_tre 21:03, 20 lip 2017

yolka napisał(a)
Piękny widok, harmonia i spokój
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 21:04, 20 lip 2017

Bogdzia napisał(a)
Warzywka i hortki przecudne , ogórków zazdroszczę , swoje mają super smak, nie to co rynkowe.

Nie mawożę ogórków, ale wilgoć może je załatwić w kilka dni, zwłaszcza, że niczym nie pryskam na mączniaka
yolka 21:05, 20 lip 2017

Krys napisał(a)

Wow o matko z córka jakie widoki a warzywnik mega no szacun Jolu la Ciebie

Właśnie mam sezon ogórkowy (nie w przenośni)
yolka 21:06, 20 lip 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Hortensja gigant Cudny korzeń wypatrzyłam u Cię A co do ogórków w tym sezonie zrobiłam eksperyment i posiałam w rzędzie i rozeszły się pięknie na boki i łatwo się plony zbiera

Ty możesz wysiać rządek aż po horyzont, mój zagon bardziej kompaktowy
yolka 21:07, 20 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ja cie krece duzy ten twoj warzywniak moj chyba o polowe mniejszy kapucha piekna

kapucha faktycznie gigantka, codziennie oglądam czy jej coś nie żre
yolka 21:08, 20 lip 2017

rozark napisał(a)
że ja nie byłam u ciebie wcześniej ale bym piękne widoki podziwiała

Zawsze zapraszam na widoki
Margerytka40 21:09, 20 lip 2017

Jolu ,czy Ty masz katalpę? Chyba widzę ją u Ciebie. Zadowolona z niej jesteś? Ja mam malutką jeszcze i właśnie rozmyślam czy ją zatrzymać. Tworzy mi się pewien plan na zakątek z nią ale nie wiem jeszcze sama . Kiedyś przysłali mi ją przez pomyłkę zamiast innej rośliny. Pomyłkę naprawili a katalpa została w formie przeprosin za powstałe zamieszanie.
yolka 21:10, 20 lip 2017

Basilikum napisał(a)
uwazaj na ta laweczke cos duzo osob ma ja na oku

a lipcowe widoczki super

Cieszę się, że ławeczka się podoba, smutno trochę, że już ólmetek zezony ogrodowego mamy, czas zbyt szybko umyka
yolka 21:11, 20 lip 2017

an_tre napisał(a)
Piękny widok, harmonia i spokój

Jak tam harmonia Anno, dzisiaj moja skóra czuje prąd w powietrzu, chyba będzie burza w nocy
yolka 21:13, 20 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
Jolu ,czy Ty masz katalpę? Chyba widzę ją u Ciebie. Zadowolona z niej jesteś? Ja mam malutką jeszcze i właśnie rozmyślam czy ją zatrzymać. Tworzy mi się pewien plan na zakątek z nią ale nie wiem jeszcze sama . Kiedyś przysłali mi ją przez pomyłkę zamiast innej rośliny. Pomyłkę naprawili a katalpa została w formie przeprosin za powstałe zamieszanie.

Jestem z niej zadowolona, ma jasne liście więc rozświetla ogród, choć muszę ją w ryzach trzymać bo u mnie wieje, a to dość kruche drzewo. Małej Mi się rozpłatała na pół, pokazała zdjęcie jak ją spinali za pomocą pasów