Jola jak tam u Ciebie jest jeszcze śnieg poproszę zdjęcia ja dzisiaj z wnukami od rana robotkę robię w ogrodzie Tam gdzie słoneczko to kopałam juz ---skalniak ale frajda !!!!!Pozdrawiam Trawy kupiłam----taką brązową nie wiem jak się nazywa ale stoi na srtychu. A fajnie że byłaś .Nie bardzo jest co oglądać ,bo na Ogrodowisku znalazłam się na jesieni jak już działka była rozkopana i pokopana
Będą zdjecia, zwłaszcza,że cebule wkopane jesienią juz ładnie widać. Dopiero okazało sie co gdzie wkopałam (przez zimę zapomniałam). Jakoś po zimie nie mogę sie pozbierać. Pozdrawiam. Jola
Jola ja mam to samo nigdy nie pamiętam gdzie co posadziłam a najgorsze że na wiosne jak nie widać to jeszcze na tym chce coś posadzić i wtedy uszkadzam cebulki albo jaką byline,jak się robi ciepło
to ja chodze po ogrodzie i szukam gdzie co wychodzi, ale teraz to się zmieni wszystko oznacze pozdrawiam
Bogusiu własnie wczoraj jedna nieznaną wykopałam. Wkopałam ponownie, mam nadzieje, że przeżyje. Dzis po pracy wybieram się z aparatem do ogrodu. Pozdrawiam
Bogusiu własnie wczoraj jedna nieznaną wykopałam. Wkopałam ponownie, mam nadzieje, że przeżyje. Dzis po pracy wybieram się z aparatem do ogrodu. Pozdrawiam
Dzisiaj zrobiłam wiośnie zdjęcia
1. założenie: rabata z roślinami o szaroniebieskich liściach. dlatego, że kostka antracytowa i kompletny brak pomysłu co jeszcze mogłabym posadzić. Po lewej są cebulowe
4, tak przezimowały moje jedyne rododendrony. jeden ma rdzawe końcówki liści. Potraktowała, środkiem grzybobójczym - zobaczymy. Do miski zbierałam śnieg