Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

sylwia_slomc... 22:11, 11 maj 2018

Ale masz cuuuuudną wisterię, pięknie wyprowadzoną na balkon Zdradź jak ja przycinasz? Z drabiny?
yolka 22:14, 11 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale masz cuuuuudną wisterię, pięknie wyprowadzoną na balkon Zdradź jak ja przycinasz? Z drabiny?

Przycinam z krzesła i z balkonu,, w samym środku nie sięgam, zostało kilka odrostów, czas kupić drabinę

an_tre 22:19, 11 maj 2018

U nas dopiero zaczęło padać, przymierzało się przez pół dnia
edit. mam u siebie kolorek dla cię
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 22:20, 11 maj 2018

an_tre napisał(a)
U nas dopiero zaczęło padać, przymierzało się przez pół dnia
edit. mam u siebie kolorek dla cię

Widziałam
GorAna 22:53, 11 maj 2018

Jolu, podziwiam wisterię, azalie rodki i powojnik, ale w szoku jestem....czy ja dobrze widzę, że kwitnie Ci już róża?
Kasik 09:26, 12 maj 2018

Wiosna u Ciebie piękna. Zachwyty nad wisterią w pełni uzasadnione. Ale dla mnie o tej porze azalie i rh robia najlepszą robotę. Szkoda, że tak krótko kwitną. Mogłyby powtarzać kwitnienie.
yolka 10:09, 12 maj 2018

GorAna napisał(a)
Jolu, podziwiam wisterię, azalie rodki i powojnik, ale w szoku jestem....czy ja dobrze widzę, że kwitnie Ci już róża?

Tak, jest cała w pąkach i będzie mieć cudny zapach
yolka 10:11, 12 maj 2018

Kasik napisał(a)
Wiosna u Ciebie piękna. Zachwyty nad wisterią w pełni uzasadnione. Ale dla mnie o tej porze azalie i rh robia najlepszą robotę. Szkoda, że tak krótko kwitną. Mogłyby powtarzać kwitnienie.

Zgadzam się z Tobą, na dodatek azalie po wczorajszym deszczu dziś wyglądają gorzej
jolanka 11:22, 12 maj 2018

Podziwiam wisteria ale bardziej pracę przy niej. Wiem jak bardzo ta roślina jest mocna. Widziałam u koleżanki jak pogięła metalowe podpory
Ale piękna to ona jest
Zastanawiałam się czy nie kupić taką prowadzoną w formie drzewka aby posadzić normalnie ale też pewnie trzeba ciąć.
yolka 13:49, 12 maj 2018

jolanka napisał(a)
Podziwiam wisteria ale bardziej pracę przy niej. Wiem jak bardzo ta roślina jest mocna. Widziałam u koleżanki jak pogięła metalowe podpory
Ale piękna to ona jest
Zastanawiałam się czy nie kupić taką prowadzoną w formie drzewka aby posadzić normalnie ale też pewnie trzeba ciąć.

Mocne pnącze, górą ma cieńsze pędy ale i tak boję się o poręcze balkonowe, obserwuję, w razie czego jeszcze nie wiem co poleci, poręcz czy wisteria