Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy » Edycja postu

Ranczo Edy

Debra 11:41, 31 paź 2013

eda napisał(a)

Ale to chyba nie jest zdjęcie z wczorajszej nocy!
zawitka 13:55, 31 paź 2013

Przejrzałam zdjęcia cudne orliki morze kwiatów i zapewne cudne zapachy ---imprezki urodzinowe duzo zdrowia młodym .Pięknie wyszło bonzai .Wiesz jak nie masz gdzie przetrzymać traw to lepiej chyba nie wsadzać ,a jak chcesz zaryzykować to wsadz idobrze okryj gałązkami .szczerze mówiąc nie jestem specjalistką od traw mam je pierwszy rok Popytaj innych Pozdrawiam i dzięki ze zajrzałaś .Gdybyś miała nasiona orlika białego to chętnie i zrewanżuję się czymś innym
eda 21:05, 31 paź 2013

Madziu dziękuję i pozdrawiam fajnie że jesteś Debruśia ale mnie rozweseliłaś buźka leci do ciebie Zawitka wiesz ja nie zbieram nasion orlików one są u mnie naturalnie ale teraz będę pamiętać i postaram się nie zapomnieć białe wiesz w końcu nie poszłam po te trawy tyle było biegania w związku ze świętem jutro i może masz racje na wiosnę sobie sprawię i tak już mam dwie budleje o które będę się trząść buźiam wszystkie i spokojnej nocki życzę i jutro pięknej pogody przy czuwaniu u bliskich
renatamama3 19:39, 01 lis 2013

Edytko,kościółek śliczny ,taki klimatyczny ,uwielbiam takie.100 lat dla solenizantów ,u mnie bęą dwie imprezki w grudniu ,synuś z 6 a córa 16 podaiam
eda 21:59, 01 lis 2013

renatamama3 napisał(a)
Edytko,kościółek śliczny ,taki klimatyczny ,uwielbiam takie.100 lat dla solenizantów ,u mnie bęą dwie imprezki w grudniu ,synuś z 6 a córa 16 podaiam
hej Renatka dzięki za życzenia dla was też wszystkiego dobrego to u ciebie też 10 latek różnicy tylko szybciej się postarałaś ha ha u mnie nie udało się zaraz po ślubie trochę musiałam poczekać ten rok to wogóle się trafił córcia 4 syn 14 a ja w grudniu 40 ha ha buźiole przesyłam i miłej spokojnej nocki
Debra 11:35, 02 lis 2013

eda napisał(a)
.... ten rok to wogóle się trafił córcia 4 syn 14 a ja w grudniu 40 ha ha buźiole przesyłam i miłej spokojnej nocki

Same czwórki! A w tą 40-kę to aż trudno uwierzyć patrząc na Twoje zdjęcia
Pozdrawiam z szaro-burej stolicy
renatamama3 15:58, 02 lis 2013

Edytko,moja córa będzie miała 13 lat 1 klasa gimnazjum ,ur 16 grudnia,synuś będzie miał 10 ,ur 6 grudnia w mikołajki na córę czekaliśmy 1,5 po ślubie w czerwcu będziemy obchodzić 15 rocznicę ślubu a 17 latek razem,ale ten czas leci .Mi nie długo stuknie 36 latek a M ,6 lat starszy .Ja dłużej różnicy między dzieciakami nie chciałam ,bo ja jetem z takiej rodziny ,brat 9 lat starszy siostra, 7 lat młodsza i efekt taki,że lepszy kontakt mam z kuzynostwem niż rodzeństwem .pozdrawiam
eda 20:38, 02 lis 2013

renatamama3 napisał(a)
Edytko,moja córa będzie miała 13 lat 1 klasa gimnazjum ,ur 16 grudnia,synuś będzie miał 10 ,ur 6 grudnia w mikołajki na córę czekaliśmy 1,5 po ślubie w czerwcu będziemy obchodzić 15 rocznicę ślubu a 17 latek razem,ale ten czas leci .Mi nie długo stuknie 36 latek a M ,6 lat starszy .Ja dłużej różnicy między dzieciakami nie chciałam ,bo ja jetem z takiej rodziny ,brat 9 lat starszy siostra, 7 lat młodsza i efekt taki,że lepszy kontakt mam z kuzynostwem niż rodzeństwem .pozdrawiam
a to taka sprawa chyba za późno czytałam i nie zajarzyłam ha ha dzięki bardzo że wyłożyłaś mi wszystko dokładnie także grudzień same święta chyba co tydzień i boże narodzenie na koniec i nowy rok jeju super u mnie to mikołajki dla dzieci i wigilia dla mnie bo ja pod choinką 24 grudzień I sylwester to dla całej rodzinki bo nowy rok ha ha Gratulacje pożycia małżeńskiego ja to się śmieje nasz rocznik w mojej okolicy tak miej więcej bo dużo ludzi się powyprowadzało to się rozstają zanim stuknie 10siątka takie czasy także my i wy to dinozaury TAK TRZYMAĆ nie dajmy się zwarjować czasy ciężkie a z wiekiem dzieciaczków u mnie to też nie nie planowane tak wyszło pozdrawiam serdecznie Renatko i całą rodzinkę
eda 20:39, 02 lis 2013

Debra napisał(a)

Same czwórki! A w tą 40-kę to aż trudno uwierzyć patrząc na Twoje zdjęcia
Pozdrawiam z szaro-burej stolicy
Debruśia ja już stara jestem ha ha buźiaczki
EPODLAS 11:17, 03 lis 2013

I mnie się bardzo podoba kościółek i ogrodzenie. U mnie orliki też się w tym roku rozsiały po całej działce. Kolory niewiadome. Lubię orliki, takie śliczne są i niekłopotliwe. No i mają całą gamę kolorów. Pozdrawiam niedzielnie.