Biel może mieć wiele barw, wbrew pozorom to najczystsza forma piękna (przynajmniej dla mnie Ale zyskuje wiele, kiedy podkreśla się ją innymi kolorami. Jak tego dokonać?.... dopiero się uczę
Zaraz zerknę do Ciebie
Dziękuję Aniu Poszukam, nie znam zupełnie nazw róż Muszę zerknąć do Danusi, bo kiedyś jej róża podbiła moje serce, ale pewnie jest nieosiągalna w Polsce...
Aszzzz Ty nienasycona Zaraz bedom
Grabulki moje Mój wątek angielski?... piękniejsiejszego komplimenta nie mogłam usłyszeć Czyli, ze marzenie się spełniło? Dziękuję za kfiatka Pamiętam, że kiedyś projektowałam rabatę z rododendronem, miala być półokrągła i przechodzić ścieżką na placyk .... z kamiennymi murkami
Muzyczka nastrojowa... nic tylko zapalić świeczuszki na tarasie i popaść w rozmarzenie....
Cześć GabiK Bardzo mi miło
Poker cudny, ma taką brzoskwiniową biel A dlaczego taki cudny zakątek zlikwidowałaś? Inspiracja piękna Powojnik biały mam, właśnie odkryłam, że przeżył setne przesadzanie i wije się po ogrodzeniu Ice Lady wysoka rośnie?... piękne ma pąki - kilka z jednej gałązki... Oj kusicielko
Irenko, namierz proszę chciałabym cieszyć się różami przez cały sezon, dlatego wolałabym takie, które kwitną kilkakrotnie A Chopin wystraszył mnie wysokością, którą osiągnął u Ciebie w zeszłym roku
Władza Zębata zakochana w hostach, oj tak!
Swoje hosty też dzisiaj fotografowałam wczesnym rankiem w piżamie i kaloszach
Ach, co ogród robi z człowieka...
Ewuś, ja mam tawuły wczesne szt. 3. W tej chwili są wysadzone w lesie, bo przeszkadzały w budowie pomidożarni i trzeba je było przesadzić (wrrr!) Nowa lokalizacja im za bardzo nie służy, ale powoli zbieraja się w sobie i kwitną.