Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Agi - trudne początki

Ogród Agi - trudne początki

Joaska 11:52, 07 cze 2013

Agus napisał(a)
zgadzam sie z Joaśką "ekran z cisa horetensje, RH" w to chciałabym wkopmonować lustro baardzo mi się podoba( jestem ciekawa co na to mój M?) jeszcze nie wie o lustrze

No widzisz zaczynasz już czuć ten murek ale co tam lustro, powiedz mu o wodogrzmocie , ścianie wodnej to chłopina na lustro popatrzy jak na zbawienie
Agus 18:36, 07 cze 2013

ha ha dobre
Agus 15:09, 20 cze 2013

Gardenarium napisał(a)

Tutaj posadź trzy kulki Thuja Danica, lub kulki z cisa, albo Thuja 'Golden Tuffet" - jest wesoła i ma łądny kolor. ożywi tę kopozycję.

Bardzo spodobał mi się pomysł Danusi (dziękuję za podpowiedz) z Thuja Golden Tuflet, prosze o poradę chciałabym do tej kompozycji dołączyć cos z czerwienią i wysypać kamyczkami. Poradzcie co można bybyło tu skomponować
Agus 09:04, 25 cze 2013

Zakupiłam Golden Tuflet i czarną trawę, zobaczymy jak to będzie wyglądać
Agus 09:21, 25 cze 2013

A ja do Was kochani mam znowu prośbe pomalutku muszę pozmieniać swój ogród. Chciałabym zacząć od strony której załacze zdjęcia, mam widok na tę stronę z salonu i chchiałabym ja trochę upiększyć. Ściana idzie do tynkowania i malowania, leszczyna i orzech włoski do podcięcia. Ale co dalej....... Jest to strona przy ścianie i słońce zagląda tam nieśmiało późnym popołudniem i rano tak jak widać na zdjęciach . Marzyły mi się tam hortensje, rododendrony, berberys żółty kolumnowy no i żurawki i hosty Pomóżcie, proszę)))

Agus 21:39, 25 cze 2013

Kochani
może jednak ma ktoś jakiś pomysł na ten zakątek