Podpowiedzcie czym to okratowć tą frontową ścianę, taką zieloną metalową siatkę widziałam gdzieś w ogrodniczych o dość dużych oczkach, mogłobybyć? czy coś innego?
Witaj, Widzę że jesteś otoczona murami z każdej niemalże strony,
a może prze tą duuuużą ściną posadz szpaler ze świerków serbskich, mogły by tam spokojnie sobie rosnąć bo miejsca masz dużo i szybko ci zastawią ten mur,
A to białe ogrodzeni sąsiadowe może nie będzie takie złe, niektórzy z nas na ogrodowisku śnią o posiadaniu murka żeby zrobić wodogrzmoty (Madżenki ogród) i lustra (danusi lustro pewnie widzałaś), wieszać supoer donice (donice u Irenki na murze) i domki dla owadów (Danusia), a ty mur masz gotowy no może prawie gotowy
nie sadź tam na razie niczego pochopnie, przemyśl plan ogrodu, a mur stanie sie atrakcją a nie utrapieniem.
Czy ten blaszany garaż to tam na stałe ma być???
NA taką zielona ścianę z bluszcza musiałabyś czekać latami!! a Serby są po 1 piękne, szybciej rosną, i są niezawodne
A odrodzenie na razie zaplanuj kształ rabat potem podpowiemy co tam posadzić, ja bym chciała takie ogrodzenie sąsiadowe mieć tyle możliwości!!!!co jakiś czas ekran z cisa , hortensje, RH, cuda można robić.
zgadzam sie z Joaśką "ekran z cisa horetensje, RH" w to chciałabym wkopmonować lustro baardzo mi się podoba( jestem ciekawa co na to mój M?) jeszcze nie wie o lustrze