Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

viva 22:32, 26 lis 2014

Łukaszu, dziękuję za odpowiedź w sprawie ciuradełka. Miałam nadzieję, że jesienią uda mi się chociaż sprzęt kupić i osadzić ale niestety znowu choroba mnie dopadła i musiałam już zakończyć jesienne prace.
Ależ jesteś pracuś, już wianki masz gotowe
Iwk4 22:08, 27 lis 2014

Łukasz, u ciebie wiankowo, u mnie bombkowo się zrobiło. Pozdrawiam
Luki 23:45, 27 lis 2014

Piotrze dziękuje bardzo za uznanie, bo nie zawsze doceniana moja praca i to przez tych obdarowywanych głównie

Bogusiu no wiesz co tradycji ogrodowiskowego wiankowania nie propagujesz

Gosiu tańsze to były jak byłem w połowie listopada, teraz troszke taniej niż normalnie, ale za to ozdoby o dużo tańsze

Mario nie ma co podejmować pochopnych decyzji i sadzić później na szybko co wpadnie w łapki. Zima czy będzie czy nie, nie wiadomo, ale ten czas i tak przesiedzimy w większości w domu, więc czasu na planowanie będzie sporo. Mnie najlepiej wyszły te rabaty zaplanowane właśnie zimą zeszłego roku

Agato

Vivo ja też jeszcze sporo chciałem zrobić, przede wszystkim przygotować glebę pod przyszłą rabatę, ale nie wyszło. Ja prace też zakończyłem, muszę tylko co nieco okryć przed ewentualnym chłodem

Iwonko już podziwiałem, ale kto wie bombki z kaszy może sobie zrobię

Mało mam ostatnio czasu, nieprzyjemne sytuacje też mnie nie omijają, ale co zrobić. Naobiecywałem ostatnio sporo i powoli staram się wywiązywać z obietnic między innymi siedzę nad wizytówką
Rench 23:49, 27 lis 2014

Luki napisał(a)
Agato ja sam jestem ciekaw jak mi to wyjdzie

Mileno za tydzień to będą inne i choinki zapewne będą gotowe
No to pokaże

Ja to na ozdoby świąteczne cieszę sie jak małe dziecko i czym bardziej kokoszkowo i błyszcząco tym lepiej

Tak nietypowo

Ten mi się nie podoba

Sam sie zdziwiłem, że połączenie bieli złota i srebra tak przyzwoicie się prezentuje.

Mega kokoszkowo i błyszcząco... mój ulubiony

Zapomniałem o zawieszkach...

Kurcze,ale ty zdolny jesteś
Śliczne !
Luki 00:52, 28 lis 2014

Zapraszam wszystkich do odwiedzenia wizytówki

Reniu bardzo mi miło
bdan 07:19, 28 lis 2014

Łukasz byłam, gratuluję wizytówki.
Obejrzałam na szybciuto bo do pracy lecę, na spokojnie sobie wrócę.

Pozdrawiam
beta 08:35, 28 lis 2014

witam...byłam wcześniej , wianki i choinki widziałam ..niewątpliwie zdolności manualnych można pozazdrościć... wczoraj robiłam choinkę dokładnie tego typu co Twoje...i chciałam powiedzieć, że po dwóch i pół godzinie sterczenia na kolanach nad nią jest pełna podziwu dla Ciebie...nie jest to taka prosta sprawa...fakt faktem, że dumna jestem z siebie jak paw bo choineczka wyszła urocza, ale ile się narobiłam to tylko ja wiem...dlatego szacun dla Ciebie
pozdrawiam
dorciabe 09:32, 28 lis 2014

Wizytówka mistrzowska czapki z głów
Mirka 10:22, 28 lis 2014

Łukasz inspiracji świątecznych u Ciebie mnóstwo mam chęć zrobić choineczkę a teraz idę wizytówkę obejrzeć a i jeszcze gdzie kupić klej co by bombi do wianka przykleić?
Ewa777 10:31, 28 lis 2014

Obejrzałam wizytówkę, przepiękna. Twój ogród jest uroczy