Mirko dziękuje
Paweł do tej pory zasychające końcówki mi nie przeszkadzały, ale doszły do takiego momentu, że wszystko co wystaje ponad turzyce jest suche i paskudnie wygląda.
Hosty dołączyły do innyh host na hostowisku, troszkę jednak ucierpiały zaraz po posadzeniu przez przymrozek, Twoje miały już wielkie kły, gdy moje dopiero ruszały. Oczywiście żadnych strat nie ma tylko pierwsze liście były troszkę zdeformowane, teraz zaczynają się już pokazywać normalne
Marzenko ja jeszcze jutro muszę 3 przesadzić
Kasiu pod koniec 2012 i na początku 2013 kupiłem w sumie 14 miniaturowych iglaków i na dodatek każdy inny. Myślałem, że pomysł takich nasadzeń jest fajny jednak okazał się wielką klapą, a wydałem na nie swoje oszczędności to szkoda mi się ich pozbyć, a chętnych też nie było. Teraz walają się wszędzie i mi przeszkadzają, 4 nadal stoją w doniczkach i czekają na zbawienie
Ja nie potrafię wytłumaczyć dlaczego raz żurawki ładnie się podzielą, a raz są okropne. W tym roku jakieś 30%podzielonych jest kiepska, ale na szczęście jest też mnóstwo takich, które mnie nawet zaskoczyły