Karolino były w ofercie

no i niestety już się nie wybieram bo dzisiaj nie mam jak, a jutro już nikogo na pewno nie będzie bo bylinowy głównie sprzedaje na wyjazdach na targach.
Ja już nie mam miejsca na roślinki, ale siewki są przecież małe to może gdzieś zmieszczę kilka
Marto troszkę jest tak, że mam pedantyczny charakter i uwielbiam dopracowanie w detalach szczególnie w wykończeniu domu itp, w ogrodzie takim jak mój jest to bardzo trudne tym bardziej, że są elementy tj. dom, budynki gospodarcze, chodniki itd na które nie mam wpływu. Nie wyobrażasz sobie jak pofalowany jest mój trawnik, istne góry i doliny, ale nic na to w chwili obecnej nie poradzę, więc mogę tylko chodzić i psioczyć pod nosem, a nasilenie ujawnia się podczas koszenia, ale przy włączonej kosiarce nie słychać mojego biadolenia

Ze staniem nad rabatami mam identycznie z tym, że czasem biorę sobie krzesło bo nie chce mi się długo stać, a najbardziej lubię spacerować i myśleć co by tu jeszcze zrobić, aby być całkowicie zadowolonym. Dzięki Ogrodowisku całkowicie zatraciłem strach przed przesadzaniem, teraz jak coś nie pasuje biorę łopatkę i do dzieła.
Najbardziej śmieje się z dwóch miejsc, które są okropnie brzydkie, ale tak się do nich przyzwyczaiłem, że najzwyczajniej przechodzę obok i nie zwracam na to uwagi. Ostatni jednak stwierdziłem, że muszę nad tym popracować bo jak ktoś przyjdzie już tak obojętnie na to nie popatrzy
Olu bałagan mam niezły, ale już go polubiłem