Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Madzenka 15:39, 24 maj 2015

Piekna wizyta w pieknym ogrodzie. Pamietam jakie wrażenie wywarł na mnie Ridodendronowy w czasie pierwszje wizyty. Dlugo ochlonąc nie mogłam..
Katkak 16:29, 24 maj 2015

Rozważasz likwidację warzywnika?
Luki 17:31, 24 maj 2015

Małgosiu oj jak ja się cieszę, że mogłem to zobaczyć po raz kolejny i oczywiście już się zapowiedziałem na przyszły rok, żeby nie było a chciałbym jeszcze odwiedzić poza czasem Rh.

Elu mi również było miło i nie wiesz jak jestem wdzięczny tym bardziej, że ja nie znoszę jeździć samochodem jako kierowca tym bardziej w dalsze trasy Przy okazji obładowałem Wam samochód, ale jeszcze raz przepraszam i ogromnie dziękuje

Wojtku na stronie są tylko hosty z zeszłego roku, nie chce strzelać, ale na pewno ponad 10 odmian jest innych jak nie więcej

Marzenko to pomyśl sobie teraz, że wszystko ogromnie podrosło, byłem w zeszłym roku i widziałem sporą różnicę, ogród jest niesamowity i niepowtarzalny

Kasiu dzisiaj jak piorun z jasnego nieba wpadłem na genialny pomysł, ale muszę przeanalizować wszystkie za i przeciw i rozmierzyć czy dobrze myślę
Może w przyszłym roku będzie i brzoza i warzywnik i nowe 3 różaneczniki z kilkoma hostami, może się uda to zmieścić Prawda jest taka, że mam w głowie docelowy układ i wygląd ogrodu, ale na to potrzeba czasu i jak by to za oceanem powiedzieli, zielonych co do tematu też pasuje
popcorn 18:23, 24 maj 2015

Zielone, hm no, troche trzeba zmiescisz wszystko? Tez masz gumowy ogrodek?
Nikita 18:33, 24 maj 2015

Luki!!!!! A ja...a ja...zbiorową fotkę poproszę - plissss
Luki 19:23, 24 maj 2015

Karolino w 2012 twierdziłem, że już na nic miejsca nie mam, a teraz mam spokojnie 3 razy więcej roślin niż wtedy, chociaż zastanawiam się czy nie więcej Jak na razie guma okalająca ogród jeszcze nie pękła. Byłem sprawdzić jak sprawa wygląda i mój pomysł chyba uda się zrealizować.

Magdo zdjęcia już na swoim miejscu
Katkak 19:23, 24 maj 2015

Ależ ja bym chciała z taką szybkością wpadać na pomysły jak Ty . Rach ciach i już masz gotowy plan . Łukasz, jak ja Ci tego zazdroszczę .
Luki 19:35, 24 maj 2015

Kasiu nie znowu takie rach ciach bo zanim na coś wpadne to się głowie przez długi czas Pomysł na nowe roślinne miejsce jednak nie wyjdzie tak jak bym chciał, ale jest to możliwe w troszkę inny sposób i bardzo możliwe, że wygospodaruje teren 2,5x3 metry pod roślinki, 6 skrzyń 100x120cm, trójkomorowy kompostownik i miejsce na 12 krzaczków owocowych. Problem w tym, że może być tam ciasno
rozark 19:43, 24 maj 2015

Miło cię było poznać przystojniaku , wspaniałe spotkanie nam Bogdzia zafundowała
Edenka 20:09, 24 maj 2015

Cudny ogród,a żurawki też uwielbiam i zapisałam sobie kilka ciekawych odmian.

Pozdrawiam