Małgosiu oj jak ja się cieszę, że mogłem to zobaczyć po raz kolejny i oczywiście już się zapowiedziałem na przyszły rok, żeby nie było

a chciałbym jeszcze odwiedzić poza czasem Rh.
Elu mi również było miło i nie wiesz jak jestem wdzięczny tym bardziej, że ja nie znoszę jeździć samochodem jako kierowca tym bardziej w dalsze trasy

Przy okazji obładowałem Wam samochód, ale jeszcze raz przepraszam i ogromnie dziękuje
Wojtku na stronie są tylko hosty z zeszłego roku, nie chce strzelać, ale na pewno ponad 10 odmian jest innych jak nie więcej
Marzenko to pomyśl sobie teraz, że wszystko ogromnie podrosło, byłem w zeszłym roku i widziałem sporą różnicę, ogród jest niesamowity i niepowtarzalny
Kasiu dzisiaj jak piorun z jasnego nieba wpadłem na genialny pomysł, ale muszę przeanalizować wszystkie za i przeciw i rozmierzyć czy dobrze myślę
Może w przyszłym roku będzie i brzoza i warzywnik i nowe 3 różaneczniki z kilkoma hostami, może się uda to zmieścić

Prawda jest taka, że mam w głowie docelowy układ i wygląd ogrodu, ale na to potrzeba czasu i jak by to za oceanem powiedzieli, zielonych

co do tematu też pasuje