Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli » Edycja postu

Moja codzienność - ogród Oli

Magleska 22:39, 04 maj 2018

załapałam się na perfekcyjne fotki pięknego jak zawsze ogrodu
anna_t 08:06, 05 maj 2018

Wow! Idealnie!

mrokasia 08:22, 05 maj 2018

Cofnęłam się do pierwszych zdjęć Twojego ogrodu. Nie do uwierzenia jaką przeszedł przemianę!!! Było i jest pięknie, ale teraz masz nowoczesny, zachwycający detalami ogród. Brawo!!! Ogrom pracy!!!
asica 09:52, 05 maj 2018

Nie mam pojęcia jak dajesz radę z tymi kamyczkami. Ja mam jeden placyk z kamyczkami, oczywiście nie taki perfekcyjny , do ogarnięcia, i od dwóch tygodni nie mogę skończyć
leon60 12:14, 06 maj 2018

babka napisał(a)
Jak Ty to robisz, że wciąż jest u Ciebie tak perfekcyjnie ?! I to jeszcze przy dzieciątku ????
Gratuluję Oluś córeczki, to Ci niespodzianka , niech Wam zdrowo rośnie

Oleńko ja też mam pytanko w sprawie grabów. Moje są liche, takie golaski miejscami, kiedy mam zacząć je przycinać? dać im jeszcze podrosnąć czy już teraz ciachać by się zagęściły ?

Dziękujemy
Na ile czas pozwala na tyle ogarniam, do perfekcji daleko ale kto by się tym przejmował.
O ile dobrze pamiętam graby sadziłaś w zeszłym sezonie i o nich mowa ? Ja bym nie czekała tylko cięła.
leon60 12:14, 06 maj 2018

effka napisał(a)
Przepiękne, pod linijkę bajecznie wiosenny ogród. Pozdrawiam

alis napisał(a)
Perfekcyjny ogród!Katalogowy wręcz

agata19762 napisał(a)
Załapałam się na nową porcję zdjęć
Ogród rzeczywiście doroślejszy się robi.
Perfekcja w każdym calu.

Magleska napisał(a)
załapałam się na perfekcyjne fotki pięknego jak zawsze ogrodu

anna_t napisał(a)
Wow! Idealnie!

dziękuję

leon60 12:15, 06 maj 2018

nawigatorka napisał(a)
Dzieki Olka za wilczomlecz a on jako pojedyncza sztuka duży jest? Może bym go do roknikow odsadziła w korycie? Czy za duzy będzie?
I ja trawy zaraz w donice wsadzam tylko do domu po tygodniu byczenia wrócę

Asiu jak go kupowałam sadzonka miała po trzy maleńkie odnogi i ledwo je było widać W donicy mam trzy sztuki każda ma dobre 70-80cm średnicy więc z rojnikami raczej nie bardzo.

mrokasia napisał(a)
Cofnęłam się do pierwszych zdjęć Twojego ogrodu. Nie do uwierzenia jaką przeszedł przemianę!!! Było i jest pięknie, ale teraz masz nowoczesny, zachwycający detalami ogród. Brawo!!! Ogrom pracy!!!

Dziękuję Faktycznie zmieniło się już prawie wszystko ogród to całkowicie została tylko lipa do tego ogrodzenie, elewacja itd. Roboty od groma ale warto było. Jak się uda to w przyszłym roku może ruszymy coś z budynkiem gospodarczym i wszystkie relikty przeszłości znikną

asica napisał(a)
Nie mam pojęcia jak dajesz radę z tymi kamyczkami. Ja mam jeden placyk z kamyczkami, oczywiście nie taki perfekcyjny , do ogarnięcia, i od dwóch tygodni nie mogę skończyć

Mówisz o plewieniu chwastów ? Jak jest spora warstwa kamienia to praktycznie nie ma co wyrywać. Dla mnie kłopotliwy tylko po wiosennym cięciu traw wtedy masakra ze sprzątaniem ale poza tym lubię i likwiduję kolejny kawałek trawnika na rzecz żwiru.
nawigatorka 13:16, 08 maj 2018

leon60 napisał(a)

Asiu jak go kupowałam sadzonka miała po trzy maleńkie odnogi i ledwo je było widać W donicy mam trzy sztuki każda ma dobre 70-80cm średnicy więc z rojnikami raczej nie bardzo.
za późno wczoraj dwa kupiłam najwyżej będę je ciąć albo dostaną sam w wi wilczonlecze a na zimebine zamierają?