mrokasia
18:21, 28 lut 2025

Ponieważ mój pierwotny wątek Ogrodowe marzenie Mrokasi cz.I przez niemal 7 lat mojej bytności na forum zdążył rozrosnąć się do niemal 2500 stron postanowiłam założyć drugą część
. Postanowiłam też zmienić sekcję bo mój ogród ma już kilka lat i przynajmniej na razie nie przewiduję generalnego remontu i ponownego projektowania choć zmiany zawsze będą się dziać
.
To co, może trochę historii i parę porównań na początek?
.
W roku 2017, gdy dołączyłam do Ogrodowiska działka wraz z domem miała ok. 1100m2. Dom jest sporo odsunięty od drogi co sprawiło, że mogłam wygospodarować kilka niewielkich rabat na froncie oraz zagospodarować kilkumetrowej szerokości pasy po bokach i z tyłu domu. Niewiele było tej przestrzeni.
Za domem 2017 i 2024
Front
I tu prawdziwa bomba
2017 i 2024

To co, może trochę historii i parę porównań na początek?

W roku 2017, gdy dołączyłam do Ogrodowiska działka wraz z domem miała ok. 1100m2. Dom jest sporo odsunięty od drogi co sprawiło, że mogłam wygospodarować kilka niewielkich rabat na froncie oraz zagospodarować kilkumetrowej szerokości pasy po bokach i z tyłu domu. Niewiele było tej przestrzeni.
Za domem 2017 i 2024

Front

I tu prawdziwa bomba