Ja tez sporo sadziłam a mam kilkanaście kwiatków.... chyba będę co roku białe dosadzać, bo mimo wszystko bardzo mi się podobają. Ana a moze zżarła nam je słynna mucha od Małej MI?
Atena dla Ciebie kolejne fotki tulipanków. Trzeba je focić bo niedługo ich nie będzie
Exotic emparior mnie zachwycają, pomyśleć, ze tyle lat bez nich żyłam....
Madżen widzę że jesteś , ja po poradę w doniczkach nie mam krewetek a żółte jajeczka ... cała masę ... wydaje mi się że eMa z wrotyczem teraz nie ma sensu, powiedz mi jaką chemią zlać toto żeby te jajka zabić.... bo jak na razie przerobiłam z doniczek a zostało mi do przejrzenia z ..... 200.... nie wyobrażam sobie otrzepać i umyć 200 sadzonek ...czym toto zlać, nie chce sobie dziadostwa przenieś na moją działkę ...
Madżen widzę że jesteś , ja po poradę w doniczkach nie mam krewetek a żółte jajeczka ... cała masę ... wydaje mi się że eMa z wrotyczem teraz nie ma sensu, powiedz mi jaką chemią zlać toto żeby te jajka zabić.... bo jak na razie przerobiłam z doniczek a zostało mi do przejrzenia z ..... 200.... nie wyobrażam sobie otrzepać i umyć 200 sadzonek ...czym toto zlać, nie chce sobie dziadostwa przenieś na moją działkę ...
Joasiu a jestes pewna że to jajeczka a nie nawóz?
Jajka nie sa szkodzliwe i ich nie zabijesz ...wg mnie....
poczekaj toszkę aż się zmienią w larwy i polej dursbanem, tylko nie przesadż ze stężeniem