Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

zbigniew_gazda 05:40, 09 mar 2014

Hejka dziewczyny. Wartujecie już. U na s wreszcie też zapowiadają słoneczko od dzisiaj. Na 6. 30 wybieram się do Bozi a potem spacerek z piesem. Pozdrowienia.
Madzenka 06:38, 09 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
O!...widzę,że i ty nie umiesz spać

Dolegliwosci żoładkowo-jelitowe mnie obudziły... Tragedia w niedziele obudzić się o 3:48!!!
Madzenka 06:39, 09 mar 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Hejka dziewczyny. Wartujecie już. U na s wreszcie też zapowiadają słoneczko od dzisiaj. Na 6. 30 wybieram się do Bozi a potem spacerek z piesem. Pozdrowienia.

Zbysiu do Bozi to ja chodzę o 18:00 bo rano w niedzielę lubię pospać, ptem delektować sniadanko, Ogrodowisko itp. Ale czasami jak widać wartę pęłnię od rana!
Madzenka 06:45, 09 mar 2014

Składam meldunek poogdowy. Nie zapowiadano przymrozków a teraz jest -4, całe szczęście że tylko tyle to rośliny nie ucierpią.
Przydałoby się jednak trochę deszczu bo rośliny mimo ciepła , które u nas panuje nie wychodzą z ziemi. Tylko magnolis świruje, kolejne pąki pekają. O matko co to będzie jeśli zakwitnie w marcu? Tego nawet najstarsi górale nie pamietają.

Ps zapowiadaja pod koniec marca , że pogoda nas nie będzie rozpieszczać +4 do 8 we Wroclawiu, toć to prawiezima Cieszmy sie zatem pięknymi kolejnymi, słonecznymi dniami.
Majena 07:35, 09 mar 2014

Witam się ..widze ze nie tylko ja cierpie na bezsenność Piekne te donice i te stroktoki bardzo ładnie wyglądają...Czyli ja dziś zasowam obcinac moja lawendę zapomniałam ze musze ja przyciąć
Pola 08:03, 09 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Dolegliwosci żoładkowo-jelitowe mnie obudziły... Tragedia w niedziele obudzić się o 3:48!!!

Marzenko mam nadzieję , że to nie grypsko jelitowe, u mnie reż cudne słońce i do ogrodu się później wybieram, a że to niedziela trudno jak się ma wolne to trzeba pracować nawet w niedzielę ....
Pola 08:04, 09 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Składam meldunek poogdowy. Nie zapowiadano przymrozków a teraz jest -4, całe szczęście że tylko tyle to rośliny nie ucierpią.
Przydałoby się jednak trochę deszczu bo rośliny mimo ciepła , które u nas panuje nie wychodzą z ziemi. Tylko magnolis świruje, kolejne pąki pekają. O matko co to będzie jeśli zakwitnie w marcu? Tego nawet najstarsi górale nie pamietają.

Ps zapowiadaja pod koniec marca , że pogoda nas nie będzie rozpieszczać +4 do 8 we Wroclawiu, toć to prawiezima Cieszmy sie zatem pięknymi kolejnymi, słonecznymi dniami.

O rany a ja myślałam że to już będzie regularna wiosna foch na tą pogodę, ale może się nie sprawdzi
Anita1978 08:14, 09 mar 2014

Dzięki za info! Ja swoją przytnę radykalnie bo zdrewniała..
No i chwalę za piękne kulki wszelkie u Ciebie! Ładniutkie
Madzenka 08:32, 09 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Dzięki za info! Ja swoją przytnę radykalnie bo zdrewniała..
No i chwalę za piękne kulki wszelkie u Ciebie! Ładniutkie

Kiedyś gdy przycielam zdrewniała nie odrosla ....
Viva

Zdjęcia z komórki wiec być moze do góry nogami ...
Madzenka 08:43, 09 mar 2014

Lawendę NN, czyli łysa zimą a za to piękna latem. Ponieważ sie poklada tnę ostrzej