Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe Rabaty Martek

Kolorowe Rabaty Martek

Klamber 03:36, 03 lis 2015

Witaj Marto. Widzę że zbyt mocno się nie udzielasz. Ja od wiosny wcale. Mnie pochłonęła całkowicie tutejsza przyroda, w sumie to do domu przyjeżdżam tylko spać. Nie mam czasu na nic, może zimą wygospodaruję go trochę, żeby pokazać wam choć ułamek tego, co tu zobaczyłem. Kupiłem troszkę sprzętu i fotografia wciągnęła mnie już całkowicie. W ostatni weekend zrobiłem tysiąc fot. Było tak pięknie, że w sobotę poszedłem piechotą do domu i przez 7 godzin zrobiłem 750 fotek a resztę w niedzielę, na Górze Nemo. Tak leci mi tu dzionek za dzionkiem i już poleciało mi tu 3 latka. W tym roku Indiańskim latem się opatrzyłem do bólu. Dużo wyjeżdżałem za miasto na całodniowe wycieczki rowerem, na których robiłem po 100 km. Jesień naprawdę jest tu boska. Widziałem że byłaś u Kasi z wizytą, miło wspominam Ogrodowiskowe spotkania. Pozdrawiam z jeszcze ciepłego Toronto i dla Ciebie, trzy foty z wczorajszej wycieczki, tego samego miejsca, zrobione o różnej porze i innym zbliżeniu. Na wodzie oczywiście wszędobylskie Bernikle, które uwielbiam. W parku jedzą mi z ręki

rozajerycha 02:28, 08 lis 2015

Irenka,Ania,Hania i Robert.Tyle szczęścia na moim cichym,milczącym profilu.
Bardzo się ucieszyłam z Waszej wizyty,dziękuję za zdjęcia i życzenia.
To prawda,że zaniedbuję to miejsce,ale ja już nie mam ogródka,rabat nawet skrawka trawki więc temat się jakby "wyczerpał".
Tęsknię za moimi rabatkami tego lata byłoby już się czym pochwalić z nasadzeń ,które wykonałam w 2011/12 r.
No cóż życie jest jakie jest dlatego kupiłam czosnek i dałam sąsiadce.Czasami mnie skusi kupić komuś coś co posadziłbym na swojej rabacie.

Pozdrawiam i mocno ściskam.
Klamber 04:12, 08 lis 2015

Witaj Marto, nie wiedziałem że u Ciebie take duże i niekożystne zmiany zaszły. Ostatnio również żadko bywam na forum, więc jestem nie w temacie. Ja też nie widzę swojego ogrodu już 3 rok ale rekompensują mi to piękne widoki, których mam tu moc. No i pracuję z zielenią, więc robię to co lubię i nawet nie mam czasu zatęsknić do swoich rabatek. U mnie cały tydzń bardzo ciepło, 19-20 stopni, więc wykorzystałem ten czas znakomicie i zakończyłem dziś walkę z liśćmi. Dla Ciebie pozdrowienia z kanadyjskiego "Marsa" Jeśli będziesz miała ochotę to napisz. Pozdrawiam ciepło, życzę powodzenia i zmian na lepsze, buziak dla Ciebie.

rozajerycha 13:12, 08 lis 2015

Jak pisałam zazdroszczę Ci Robercie oczywiście tak niegroźnie bez zawiści )))))))))
Dziękuję,że się odezwałeś i za te cudowne widoki.Ja stale obserwuję Twój wątek więc jestem zorientowana kiedy Ciebie nie ma ))))))
Czekam nieodosobniona na kolejną porcję Twoich reportersko-przyrodniczych sesjii zdjęciowych niecierpliwie i zawsze zostaje to czekanie wynagrodzone za co Ci jestem wdzięczna.
Masz piękną pogodę u nas pewnie jak Ci już doniesiono zimno,ale słoneczko po deszczu ukazało się ,widzę je z okna.
Pracuj,odpoczywaj i dziel się wrażeniami lubię czytać nie mniej jak oglądać .
Ściskam Cię mocno Robert.
dorciabe 11:50, 09 lis 2015

Martucha pozdrawiam serdecznie buziaki
Milka 17:43, 09 lis 2015

Rany, Martuś...ale ci Robert widoczki powklejał buziakuję
hanka_andrus 18:15, 09 lis 2015

Marto, zapraszam i do mnie na spacer.

rozajerycha 00:00, 15 lis 2015

dorciabe napisał(a)
Martucha pozdrawiam serdecznie buziaki

Buziaki Dorotka dzięki za odwiedziny.
rozajerycha 00:01, 15 lis 2015

Milka napisał(a)
Rany, Martuś...ale ci Robert widoczki powklejał buziakuję

Ja też jestem zachwycona od razu weselej na wątku i na mojej duszy.
Irenko,ale Twój uśmiech zniewala za co oczywiście dziękuję.
rozajerycha 00:03, 15 lis 2015

hanka_andrus napisał(a)
Marto, zapraszam i do mnie na spacer.

Wchodzę i tyle gości.
Niezawodna Haneczko śliczne miejsce na spacer przypomina mi deptak w Ustce .
Dziękuję i ściskam .