Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 21:11, 31 mar 2014

Kondzio napisał(a)
Aniu pomożesz mi bo chyba tez miałaś to drzewo na stronie 990

Już idę
monteverde 21:13, 31 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Rozmaitość u Ciebie Aniu wcale się nie zmniejszyła, mimo przenosin. Wszystko ślicznie kwitnące, czego nie mogę powiedzieć, swoje oglądając.
Wpływ zimnego Bałtyku daje się we znaki właśnie teraz. Nasunęła się zimna mgła od morza,jak mleko. brrr.

Haniu tu o wiele mniej mało, tulipanów, narcyzów odmianowych , hiacyntów, trzeba będzie nadrobić u nas ładnie
hanka_andrus 21:21, 31 mar 2014

Aniu, wszędzie ładnie, i u mnie też, ale spowalnia morze moją wiosnę, niestety. Właśnie takimi mgłami,przymrozkami, zimnym deszczem. Moje hiacynty dopiero łebki z ziemi wystawiły, a Twoje już prawie przekwitnięte, Ze 2 tygodnie różnicy.
paniprzyroda 21:25, 31 mar 2014

Aniu, faktycznie masz wiele fajnych roślin, a wiosna potrafi cieszyć najbardziej ze wszystkich pór roku
monteverde 21:26, 31 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Aniu, wszędzie ładnie, i u mnie też, ale spowalnia morze moją wiosnę, niestety. Właśnie takimi mgłami,przymrozkami, zimnym deszczem. Moje hiacynty dopiero łebki z ziemi wystawiły, a Twoje już prawie przekwitnięte, Ze 2 tygodnie różnicy.

Haniu one takie stare dlatego rzadkie, dopiero się rozwijają krokusy i irysy przekwitają nie zazdroszczę paskudnych mgieł
monteverde 21:28, 31 mar 2014

paniprzyroda napisał(a)
Aniu, faktycznie masz wiele fajnych roślin, a wiosna potrafi cieszyć najbardziej ze wszystkich pór roku

Moniko masz rację tylko wiosną cieszy każdy pąk i pojedynczy kwiat
Kondzio 21:32, 31 mar 2014

Buziam i dziekuje hi hi hi
an_tre 21:36, 31 mar 2014

Aniu jak już pięknie u ciebie i taka różnorodność
pozdrawiam pracusia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 21:37, 31 mar 2014

Kondzio napisał(a)
myslalem o bok metasekfoji dla kontrastu i myslalem o prowadzeniu go w pionie ale nie wiem czy to możliwe czy nie lepiej kupic kolumnowy jak myślisz zmarze jak mi odpowiesz hi hi hi

wiesz nie miałam metasekwoi i nie wiem czy pasują do siebie? musiałbyś się Danusi spytać, mnie się wydaje, że ja bym ich razem nie sadziła
monteverde 21:39, 31 mar 2014

an_tre napisał(a)
Aniu jak już pięknie u ciebie i taka różnorodność
pozdrawiam pracusia

Różnorodności jest troszeczkę ale nie więcej jak 2-3 sztuki to nie to co w rajskim i wielu nie mam, ale będę przesadzała zmieniała, może do czegoś ładnego dojdę buziolki Aniu