Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Witam wszystkich na zielono zakręconych!

Witam wszystkich na zielono zakręconych!

Adela 17:05, 15 sie 2013

Dzień dobry. Będzie mi miło, jeśli przyjmiecie mnie do swego grona.
Mieszkam na południu Polski w pobliżu Bielska – Białej.
Ogród stał się moją pasją od dwóch lat, bo wtedy zaczęłam tworzyć przydomowy ogródek. Byłam całkiem "zielona", teraz już "zakręcona". Czytam, przeglądam czasopisma, odwiedzam portale, szukam inspiracji. Stale się uczę, biegam z łopatą po ogródku, sadzę, przesadzam i ... tak w kółko. Zrobiłam już dużo, ale przed mną jeszcze więcej.
Trafiłam tu przypadkiem, gdy szukałam sposobów na rozwiązanie moich ogródkowych problemów. Zauważyłam, że znalazłam skarbnicę cennej wiedzy, że, jeśli czegoś nie wiem, to wystarczy „wyklikać" ogrodowisko i odpowiedź znajdę.
Mam właśnie kilka pytań, które umieszczę w odpowiednich wątkach.
Tymczasem gorąco wszystkich pozdrawiam!
GorAna 18:11, 15 sie 2013

Witam
Jestreś w dobrym miejscu
Pokaż swój ogród, będziemy podziwiać
malgorzata_s... 17:31, 16 sie 2013

Witaj sąsiadko. Jestem z twoich okolic i również niedawno w ogrodowisku. Pozdrawiam i czekam na fotki.
Adela 23:05, 19 sie 2013

Miło mi Małgosiu i Aniu.
Zdjęcia załączę, jak tylko mój ogródek będzie jako tako wyglądał. A przede wszystkim muszę się pozbyć agrowłókniny, bo na tym forum uświadomiono mi, że jest ona "be", choć tymczasem skutecznie chroni przed chwastami. Wyrzucę ją przed wyłożeniem rabatek korą. A będzie tego...,że ho, ho!
Gosiu, istotnie jesteśmy sąsiadkami. Mamy do siebie "rzut beretem". Trzeba by było tylko przerzucić nim na przeciwną stronę BB
malgorzata_s... 23:30, 27 sie 2013

To może kiedyś rzucimy. Czekam na fotki i pozdrawiam.