Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » :)

:)

makkasia 21:27, 25 sie 2013

Jestem z Wami od prawie dwóch lat i od pewnego czasu czuję się baardzo dziwnie jako widz. Ja nic nie muszę a dostaję ...o matulu ile ja dostaję!!!. Po pierwsze taką wiedzę, jaką żadna akademia by mi nie dała a po drugie, a tak naprawdę po pierwsze, że mogę dostąpić zaszczytu przebywania w Waszym świecie, świecie Ogrodowiczan.

Zatem dziękuję Pierwszej Ogrodowiczance za Ogrodowisko i za to, że jest i za... i tu wymienię kilka wcale nie wiem czy najważniejszych rzeczy: za Bukszpanowy, za machanie, za Gardenariium,.... za miłość do ludzi i życia.

Wszystkim Ogrodowicznom dziękuję za najpiękniejsze historie, za komedie, ale też za horrory i dramaty i za siłę, która daje energię wszystkim wątpiącym,,, i za wiersze też. W ogóle Oskary dla Wszystkich i za wszystko!!!
DZIĘKUJĘ!!!

a ja jestem obrzydliwa podglądaczka, i już.
Na swoje usprawiedliwienie jestem z krwi i kości ogrodomaniaczką, mam ogródek 12 lat i kocham go bardzo.
Nie będę powtarzać, "dlaczego nie było Ogrodowiska jak go zakładałam" !!!i że często jestem bliska zaorania go. Nie zmienia to faktu, że nauczyliście mnie, że rośliny to nie dzieci, nie można ich kochać bezwarunkowo, a druga lekcja to - mniej znaczy więcej - (na moich zdjęciach tego nie zobaczycie), lekcji jest o wiele więcej ale te dla mnie są najważniejsze, Na początek pokażę kilka najbliższych zdjęć w czasie a później (jak się dokopię) starsze
Kondzio 21:33, 25 sie 2013

witam starą a nową ogrodomaniaczkę w końcu w ujawnioną hi hi hi
makkasia 21:34, 25 sie 2013

to moja towarzyszka ogrodowych prac, załatwia się w każdą dziurę, którą wykopię
makkasia 21:40, 25 sie 2013

Witaj, dzięki za przywitanie
nie wiem jak się poruszać na forum, co zrobić aby przejść do :nasze ogrody ale zapewne mi powiecie.
Znam Twoją rzekę z różami hi,hi, hi
Kondzio 21:42, 25 sie 2013

makkasia napisał(a)
Witaj, dzięki za przywitanie
nie wiem jak się poruszać na forum, co zrobić aby przejść do :nasze ogrody ale zapewne mi powiecie.
Znam Twoją rzekę z różami hi,hi, hi
hi hi hi
Gardenarium 22:39, 25 sie 2013

Jestem Gardenarium, nie jak napisałaś skrótowo bo to całkiem inne firma. Zmieniłam, żeby nie powielać błędu

Mogę przenieść ten watek do naszych ogrodów, albo po prostu tam załóż nowy wątek.

Instagram Ogrodowiska
makkasia 22:51, 25 sie 2013

Gardenarium napisał(a)
Jestem Gardenarium, nie jak napisałaś to całkiem inne firma. Zmieniłam, żeby nie powielać błędu

Mogę przenieść ten watek do naszych ogrodów, albo po prostu tam załóż nowy wątek.

Danusiu strasznie Cię przepraszam oczywiście Gardenarium ojej na samym starcie zabłysłam przepraszam.
oj Danusiu szukam tam takich możliwości ale moja bląd makówka nie widzi takiej możliowści
makkasia 10:20, 26 sie 2013

Makowo na Kociewiu