Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu » Edycja postu

Makowo na Kociewiu

Kasik 08:18, 01 mar 2014

makkasia napisał(a)
Jutro mam następujące plany ogrodowe:
do końca prysnąć promanalem , przesadzić śliwę wiśniową, 2 bukszpany, 2 tawuły japońskie, i zostało cięcie traw, tawuł i jałowca..wykarczowanie jałowca groszkowego. A w domu ..przemalowanie raz jeszcze kilku mebli, i kafelek w kuchni i ogarniecie domu po mini remoncie kuchni...napisałam to więc niech się uda
Dobranoc

Kasiu wielkie plany na dzisiaj. Przydałby się jakiś "klonik"- sama wybierz, czy do ogrodu, czy Twój.

My dziś jedziemy na Gardenię. Do samego wieczora nie było wiadomo, ale jedziemy. Nie nastawiam się na wiele, bo miejsca pod roślinki jeszcze nie przygotowane- u mnie dość wilgotno, ale może coś ładnego się trafi.

Buziaki zostawiam
Sebek 11:31, 01 mar 2014

Mam nadzieję, że aparaty naładowane - bo akumulatory to naładujecie sobą wzajemnie
bogumila 16:16, 01 mar 2014

...pozdrawiam...i macham...
malgorzata_s... 16:24, 01 mar 2014

Kasiu i co dzisiaj było słonko?? Bo u mnie tak Pozdrawiam
Elik 19:09, 03 mar 2014

Kasiu, gratuluję wnuczka! Ucałuj Maluszka! Widzę, że u Ciebie też już wiosna. Piękne przebiśniegi! Jak tam po pracowitym weekendzie? Plan wykonany? Pozdrawiam wiosennie.
Agania 16:12, 04 mar 2014

Gratuluje wnusia zimę pożegnałam, ale słoneczko u Ciebie, niech świeci maluszkowi prace opryskowe promanalem wykonałam, może mi się uda dzisiaj poobcinać trawki

Macham Kasiu
makkasia 21:50, 09 mar 2014

Kasik napisał(a)

Kasiu wielkie plany na dzisiaj. Przydałby się jakiś "klonik"- sama wybierz, czy do ogrodu, czy Twój.

My dziś jedziemy na Gardenię. Do samego wieczora nie było wiadomo, ale jedziemy. Nie nastawiam się na wiele, bo miejsca pod roślinki jeszcze nie przygotowane- u mnie dość wilgotno, ale może coś ładnego się trafi.

Buziaki zostawiam

Nic nie zrobiłam ...i to przez cały tydzień. Złapała mnie grypa i brak sieci
lecę do Ciebie ,
ściskam
makkasia 21:53, 09 mar 2014

Agania napisał(a)
Gratuluje wnusia zimę pożegnałam, ale słoneczko u Ciebie, niech świeci maluszkowi prace opryskowe promanalem wykonałam, może mi się uda dzisiaj poobcinać trawki

Macham Kasiu

widziałam Twoje zakupy
Dziękuję za życzenia , ściskam
makkasia 21:54, 09 mar 2014

Sebek napisał(a)
Mam nadzieję, że aparaty naładowane - bo akumulatory to naładujecie sobą wzajemnie

Seba nic z moich planów nie wyszło ale mam nadzieję, że nadrobię
makkasia 21:56, 09 mar 2014

Elik napisał(a)
Kasiu, gratuluję wnuczka! Ucałuj Maluszka! Widzę, że u Ciebie też już wiosna. Piękne przebiśniegi! Jak tam po pracowitym weekendzie? Plan wykonany? Pozdrawiam wiosennie.

Niestety nic nie wykonane
dziękuję za gratki c Frana nie widziałam przez tydzień i strasznie tęsknię
ściskam