Masz tych czosnków! U mnie już wszystkie wyłażą, ale największa niespodzianka, na jesień na takiej rabacie firletkowo- różanej też je wcisnęłam, zapomniałam i teraz taka niespodzianka
Pięknie Twój ogród wyglada. Czosnki zdrowe i wielkie beda pięknie kwitły.Tulipany i żonkile cudne. U mnie jeszcze krokusy rozkwitają jakieś opóźnione.Pozdrówka
Jak porządnie kulki podstrzyżone wyglądają, no, no
Te tulipki uwielbiam. Pomimo koloru A moze z jego powodu?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Strzyżenie bukszpaników pełen profesjonalizm, żonkile z tulipankami cieszą oczy, czosnki wnet zauroczą i ożywią i tak już cudowną rabatę, ja się męczę ze swoją. ale ona na skarpie, może coś mi doradzisz, na razie robię na niej częściową wyczystkę
nie pokazujesz dalej, po prawej jałowca, mam takie dwa dwukolorowe jałowce pośrednie i z nimi kłopot, jak ty sobie z nim poradziłaś na rabacie, tniesz je też kulki?
Kasiu ale ślicznie wyglądają Twoje rabaty z buksikami Tak dostojnie, elegancko. I jeszcze za chwilkę czosnki Ci zakwitną. Pięknie jest a pomysleć, że będzie jeszcze piękniej
Widać, że ogrodniczka pracowała. Ja jeszcze niczym nie nawoziłam. Może podsypię mączką rogową. Jakoś jeszcze nie czuję, że to już wszystko tak należy robić (ciąć, kopczyki rozgarniać, nawozić itp.).
Zaskoczyła mnie ta wiosna.