Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

reni 22:12, 15 maj 2014

Nooooooooo...cudnie jest, a białe szafirki przepiękne,pozdrawiam
Gardener27 22:48, 15 maj 2014

makkasia napisał(a)

Wstyd !!! choć mają wadę malutką ...liście

Obiecuję poprawę na jesień A te przycięte liście mi osobiście bardzo się podobają
Margarete 23:41, 15 maj 2014

makkasia napisał(a)
dla Margarete
Zdjęcia z przed chwili, zdjęcia trudne do zrobienia długie cienie i obicia światła od okien domu
mój misz masz przy trzmielinach

Wielkie dzieki Kasiu, pieknie to wszystko razem wygląda........moje trzmieliny na pniu to póki co "trzmielinki", widac głównie patyk, ale mam trzmieliny w innej formir i wiem że szybko rosną.
Dużo dobrego robi tło, u mnie na razie jeszcze nie urosło moje tło więc i efekt jest słabszy wizualnie........
Pozdrawiam !
Jak pogoda ? u nas nie pada, choć zpaowiadali od wczoraj, spejalnie z tej okazji latałam wczoraj już po zmroku po ogrodzie i mimo późnej pory podsypywałam nawozem rosliny ale deszcz do nas nie dotarł.....
Margarete 23:48, 15 maj 2014

makkasia napisał(a)
i jeszcze nie pokazywałam moich białych szafirków ..

Białe piękne, nie wiedziałam że jest taka odmiana, a ja mam jedne jasnobłekitne, tez sliczne i tez późno zakwitają i długo kwitną, jeszcze ja mam cały czas w ogrodzie...........

A czosnków to masz las po prostu - cudowny las i to zestawienie z bukszpanami, musze tak zrobic za rok, człowiek uczy sie cały czas tu u ciebie kompozycji i uczy ...i uczy
Magda70 08:52, 16 maj 2014

makkasia napisał(a)
Justyna, Aniu, Agnieszko dziękować bardzo a deszcz paaaada niemal ciągle od tygodnia ...

No..masakara...ale dzis już ładnie się zapowiada! w końcu!!

Piękne zdjęcia Kasiu pokazujesz...uwielbiam ten miesiąc...MAJ...najcudniejszy jeśli chodzi o rośliny kwitnące!
makkasia 14:26, 16 maj 2014

Magda70 napisał(a)

No..masakara...ale dzis już ładnie się zapowiada! w końcu!!

Piękne zdjęcia Kasiu pokazujesz...uwielbiam ten miesiąc...MAJ...najcudniejszy jeśli chodzi o rośliny kwitnące!

Maj i wszystko jasne!!! zielone
makkasia 14:30, 16 maj 2014

Margarete napisał(a)

Wielkie dzieki Kasiu, pieknie to wszystko razem wygląda........moje trzmieliny na pniu to póki co "trzmielinki", widac głównie patyk, ale mam trzmieliny w innej formir i wiem że szybko rosną.
Dużo dobrego robi tło, u mnie na razie jeszcze nie urosło moje tło więc i efekt jest słabszy wizualnie........
Pozdrawiam !
Jak pogoda ? u nas nie pada, choć zpaowiadali od wczoraj, spejalnie z tej okazji latałam wczoraj już po zmroku po ogrodzie i mimo późnej pory podsypywałam nawozem rosliny ale deszcz do nas nie dotarł.....

Trzmieliny mają jeszcze male to tło u mnie też...ale urośnie
U mmnie przestało padać ale jest baaardzo wietrznie.
Stipy w następnym tygodniu zacznę porządnie hartować i pod koniec maja posadzę.
Agnieszka_B 16:44, 16 maj 2014

Musze powtórzyć Cudnie !

Kasik 20:44, 16 maj 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Musze powtórzyć Cudnie !

Dołączam się - widoczek jak do magazynu. Cudeńko
asica 21:35, 16 maj 2014

Ja też się przyłączam, bardzo udane zdjęcie, no i ogród też udany, ale to się wie.