Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

makkasia 11:43, 18 lis 2014

beta napisał(a)
cześć Kasiu...pytałaś o wianek z patyków...otóż pod spodem jest podkładka z kartonu wycięta na wzór koła...do tego są przyklejone patyki w dwóch warstwach...fajna zabawa...nieco czasochłonna, ale chyba warto

pozdrawiam
Bardzo fajny zabawa i jaki efekt
dzięki
malgorzata_s... 14:39, 18 lis 2014

Śliczne te cukierki posadziłaś Lustro chodzi ci po głowie chyba już od zeszłego roku o ile dobrze pamiętam Pozdrówka
Tess 14:41, 18 lis 2014

Uwielbiam ciemierniki. Moje nie zdążą już zakwitnąć.
Margarete 15:17, 18 lis 2014

Ale świetne te kosmosy...za rok musze je u Finki kupić
Lustro - to dobry pomysł przy brzozie bedzie super
Musze poleciec do ogrodu jutro rano jak bedzie widno i oblukac moje ciemierniki...a nuz tez zakwitły, pierwszy raz w zyciu sadziłam tej wiosny.
Pozdrawiam!
makkasia 20:01, 18 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Śliczne te cukierki posadziłaś Lustro chodzi ci po głowie chyba już od zeszłego roku o ile dobrze pamiętam Pozdrówka

Małgosiu niektóre decyzje rodzą sie w bólach a ja jeszcze muszę do tego pomysłu przekonać kilka osób ...więc zanim stanie lustro pod brzozą trochę czasu jeszcze upłynie
makkasia 20:03, 18 lis 2014

Tess napisał(a)
Uwielbiam ciemierniki. Moje nie zdążą już zakwitnąć.

Jestem zdziwiona, że teraz zakwitły tym bardziej, ze kwitły jeszcze w kwietniu.
Mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi i że przezimują
Zielona 20:09, 18 lis 2014

Kasiu - postaw tam jakieś stare lustro. Kiedy szanowna komisja decyzyjna zobaczy, ze to fajny efekt, może przyspieszy rozpatrzenie podania
makkasia 20:11, 18 lis 2014

Margarete napisał(a)
Ale świetne te kosmosy...za rok musze je u Finki kupić
Lustro - to dobry pomysł przy brzozie bedzie super
Musze poleciec do ogrodu jutro rano jak bedzie widno i oblukac moje ciemierniki...a nuz tez zakwitły, pierwszy raz w zyciu sadziłam tej wiosny.
Pozdrawiam!

Małgosiu mam nadzieję, że moje przezimują, i że w następnym sezonie znowu będą nas zachwycać Ciemierniki też piękne i bardzo mnie ich kwitnienie o tej porze zaskoczyło, zobaczyłam je w sobotę bo wcześniej ciemności widzę a nie ogród
byle do wiosny !!!
makkasia 20:21, 18 lis 2014

Zielona napisał(a)
Kasiu - postaw tam jakieś stare lustro. Kiedy szanowna komisja decyzyjna zobaczy, ze to fajny efekt, może przyspieszy rozpatrzenie podania

Martuś czasami bardzo ciężko jest, wszystkie zmiany robię wtedy, kiedy komisja wyjeżdża i wiesz rzadko komisja zauważa po powrocie, że jest w nieco innej przestrzeni...no cóż już się przyzwyczaiłam
Zielona 20:26, 18 lis 2014

makkasia napisał(a)

Martuś czasami bardzo ciężko jest, wszystkie zmiany robię wtedy, kiedy komisja wyjeżdża i wiesz rzadko komisja zauważa po powrocie, że jest w nieco innej przestrzeni...no cóż już się przyzwyczaiłam

Znam to I choć wiem, że czasami wykonuję zbyt ciężkie prace, to jednak wolę ból kręgosłupa, ale ciszę w czasie "akcji", niż wysłuchiwanie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies