Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Witam bardzo gorąco:))

Witam bardzo gorąco:))

moni801 14:31, 27 sie 2013

Ogrodowisko podpatruję już od zimy, zakochałam się w ogrodzie Syli, prawie 2 tygodnie czytałam post po poście i śledziłam jej działania w ogrodzie, kocham ten ogród. Tak więc ogrodniczką jestem od 3 lat, sadzę, przesadzam, chodzę, patrzę i tak w nieskończoność, po przeczytaniu wielu wątków, postów i po oglądaniu Waszych cudny ogrodów, mam już u siebie serby, bukszpany, żuraweczki, trzmielinki, ale wydaje mi się że ciągle błądze, tak więc odważyłam się napisać i prosić Was o porady i oczywiście liczę na głos i opinię Danusi (przepraszam że tak od razu piszę po imieniu). Tak więc jeszcze raz witam wszystkich, ściskam ogrodowiskowo Monia)
Aga 14:38, 27 sie 2013

Witam może jakies zdjecia swoich zmagań z ogrodem
moni801 14:44, 27 sie 2013

Wstawiłam już zdjęcie rabaty nad którą pracuję, i nie idzie mi, jest to nowy wątek w projektowaniu ogrodów, wiem że na forum należy posty pisać i zakładać wątki w odpowiednich tematach.
Gardenarium 19:42, 27 sie 2013

Cieszę się, że zakochałaś się w ogrodzie, który projektowałam, co prawda dawno i mój projekt pomógł przeobrazić Syli "kamienny krajobraz" bez roślin w prawdziwy ogród,

Zobacz jak miała a jak ma teraz.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/33-pierwsze-kroki-w-zakladaniu-wlasnego-ogrodu?page=2

https://www.ogrodowisko.pl/watek/113-ogrod-sylwii-od-poczatku

jednak z upływem czasu upodobania każdego z nas się zmieniają, ewoluują, zamieszczam coraz to nowe rośliny do wykorzystania i inspiracji, inni też mają piekne ogrody, a więc i ogród Syli zmienia oblicze zgodnie z modą i fantazją.

Też masz szanse zmienić swoje otoczenie na lepsze.

Trzeba założyć wątek w naszych ogrodach.

Instagram Ogrodowiska
moni801 23:10, 27 sie 2013

Danusiu, powiem krótko i nie skromnie, wiem że zmienię swoje otoczenie na lepsze. Oczywiście czytając forum)
Borbetka 08:36, 29 sie 2013

Witaj, wreszcie ktoś blisko mnie .