Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Dzień dobry,

Dzień dobry,

girlandzia 10:10, 27 wrz 2013

Witam wszystkich serdecznie

Na stronę ogrodnikowo trafiłam przypadkiem, muszę przyznać że strasznie mnie wciągnęła zarówno strona głowna jak i forum.Jestem pod ogromny wrażeniem Waszych ogrodów oraz włożonej w nie pracy
Od kilku dni stałam się posiadaczką działki rekreacyjnej o powierzchni 700m2, działka jest niepielęgnowana od kilku lat, zarośnięta.Jedyne rośliny oprócz chwastów to młody orzech włoski i jeżeli się nie myle młody świerk.Wiem, że czeka mnie strasznie dużo pracyj,chęci i zapału mi nie brakuje od zawsze marzyłam o kawałku swojej zieleni i jestem niezwykle podekscytowana.

Pozdrawiam serdecznie,

Aga
Gardenarium 14:56, 27 wrz 2013

Witaj, ekscytacja to wspaniałe uczucie, kiedy wiesz, że masz pasję i lubisz to robić. Nie ma nic piękniejszego, życzę więc dużo wytrwałości i sił do zmian.

Instagram Ogrodowiska
MagdaK 00:09, 28 wrz 2013

Witaj Rozumiem Cię doskonale, też od dawna czekałam na swój kawałek ziemi i wreszcie... marzenia sie spełniają na wiosnę można ruszyć pełną parą.