Odród masz przepiękny, Stephanie i mnie urzeka, czy to duża róża? Jakiej wielkości ma kwiatki?
Winchester ma rzeczywiście delikatny zapach Nivea i trochę bym dodała konwalii. Ale pachnie delikatnie. Anabelka już prawie kwitnie, moja jeszcze w powijakach u mnie ciągle zimno, nie ma lata w tym roku.Może sierpień będzie ciepły
Podobają mi się u Ciebie zestawienia bordowej żurawki z białą różą. Jaka to żurawka?
stephanie ma jak na tak małą róże bardzo duże kwiaty ok 10 cm tylko kształt taki bardziej wydłużony
patrzyłam na swoje zdjęcia z czerwca 2014 i tam już mi wszystko pięknie kwitło lilie hortki, liliowce, jeżówki, a na początku lipca to już róże tłoczyły 2 raz.
Smuci mnie troszkę ta zimnica, ale na to już nie mamy wpływu. najgorzej że chwastów mam multum a zimo takie, że nie chce się w ogóle wyjść
Rabaty mam prawie wszystkie w kamieniu nie jest tak źle ostatnio tylko kopczykowałam róże
odgarniałam kamyki i hop kopczyk zrobiony gorzej ze sprzątaniem