Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od ogrodu do łąki i stawu

Pokaż wątki Pokaż posty

Od ogrodu do łąki i stawu

beta 09:04, 10 gru 2013

z rewizytą wpadłam....śliczny ogród...zadbany....różanka piekna iście angielska....pomysł z kratkami to strzał w dziesiątkę

widzę, że Ciebie to też taka artystyczna dusza jest...ja w tym roku tez robiłam choinkę ze słomy....tyle, że ja swojej nadałam taką złotą poświatę i ozdobiłam naturalnymi ozdobami...ale widzę, że mamy podobne gusty

ja też poproszę o przepis na pierniczki...taki sprawdzony....bo te co miałam z zeszłych lat to takie jakieś niekoniecznie.....a jak robisz lukier Dominiczko?

aaaaa i pazurki chwalę...fajne, takie kolorowe...ja swoich jakoś odchowac nie mogę, strasznie się łamią...

pozdrawiam zatem i zaglądać będę
beta 09:07, 10 gru 2013

dubelek
dominika_rew 09:12, 10 gru 2013

Dzięki za wpis, nawet nie wiesz jak się cieszę
przepis za chwilkę wyślę - na lukier też
a pazurki akurat nie moje, nie dałabym rady z takimi w ogrodzie i przy innych pracach (ale jeśli chcesz mogę polecić Ci super odżywkę do paznokci)
miałam ekipę do ozdabiania pierników - to w zasadzie dzieło moich koleżanek a ja tylko dokumentowałam
Pozdrawiam Cię również
dominika_rew 10:40, 10 gru 2013

W końcu - wykonana wczoraj dekoracja frontu domu na razie była to próba generalna, lampki zapalimy przed samymi świętami wiem, że jest zbyt duża ilość zdjęć, ale tak mi się jakoś wgrało..

'Pan domu' wykrył zagrożenie
malgorzata_s... 12:21, 10 gru 2013

Proces tworzenia pierników super A dekoracje przepiekne, choinka w bombkach? Wiatr tam nie dociera?
Tusiala 12:24, 10 gru 2013

Pierniczki upieczone, ozdoby założone teraz tylko czekać tej magicznej nocy
dominika_rew 13:43, 10 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Proces tworzenia pierników super A dekoracje przepiekne, choinka w bombkach? Wiatr tam nie dociera?

Wiatr dociera, ale bombki mocno przymocowane drucikami - może jakoś da radę eksperymentujemy w każdym razie dzięki za odwiedzinki
dominika_rew 13:43, 10 gru 2013

Tusiala napisał(a)
Pierniczki upieczone, ozdoby założone teraz tylko czekać tej magicznej nocy

Dokładnie!
Milka 14:43, 10 gru 2013

Jestem z rewizytą
Śliczny, zadbany ogród, wiele okazów i rabat idealnie w stylu królującym na Ogrodowisku wyborne wianki, ten w łazience też mnie się podoba i przepyszne kolorowe pierniki, a na koniec magia świateł
ale najpiękniejsze dla mnie jest to, ze załapałaś bakcyla, to ogromnie cieszy i razem z rodzicami tworzycie piękne dzieło
pozdrawiam Dominiko
Pszczelarnia 08:34, 11 gru 2013

dominika_rew napisał(a)
Piernikowanie się odbyło! poniżej dokumentacja tego wydarzenia

Precyzyjna złotnicza robota. I świecące dekoracje mi się podobają, że tak wielopunktowo rozstrzelone.