Witam, mam do oddania nasiona napastnicy. Trzy kolory (z fotografii). Każdy oddzielnie lub zmieszane. Lub wymienię na nasiona innych kwiatów, najchętniej bylinowych.
Chętnych proszę pisać na priv.
Część nasion naparstnicy ma już nowych właścicieli ale zostało jeszcze trochę. Mam też nasiona prawie 2 metrowego żelaźniaka.
tu wrzucałem zdjęcie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/2409-rozpoznawanie-bylin?page=62#post_9
Chętnie wymienię na nasiona innych kwiatów, najchętniej bylinowych.
Witam, Mam do oddania trochę nasion tych kwiatów aksamitki. Różne odmiany. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na prv. Oddam za darmo bo nie mam gdzie siać, doliczę tylko koszt transportu poczta lub kurierem.
Chętnie przyjmę nasiona kukurydzy czarnej, czerwonej, niebieskiej, dyni hokaido + blue, ale jeśli jest bez możliwości przekrzyżowania, także dynia ozdobna sweet ... i inne rośliny niebieskie. Możliwe, że dam radę odwdzięczyć się sadzonkami albo nasionami czosnku niedźwiedziego - z naturalnego siedliska zamiast chińskich nasionek. Proszę o info na priv.
Może ktoś by miał na wymianę na jeżówki czy stipę.
Będę też przenosić rabatę i mogę podzielic byliny , tutaj je wszystkie pokazałam i podpisałam. Ja poszukuję przede wszystkim sadzonek zawilców i jeżówek honeydew ale tez traw , żurawek lime marmelade.
Dzień dobry. Czy ma ktoś nasiona jakiś białych, różowych kwiatków, które są latwe w uprawie? I chciałby się podzielić? Niestety nie mam nic na wymianę, mój ogród to dopiero początek.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie
Ania
Cześć
Po dwóch latach wracam do ogrodnictwa. Mam do Was pytanie i zarazem prośbę. Czy mogę liczyć na nasiona pomidorów i papryk od Was?
Oczywiście koszty przesyłki bym pokrył.
Wielkie dzięki za każdą pomoc.