Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 21:55, 28 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ale pieknie u Ciebie! I pomyśleć źe wiosną zaczęłaś! Strach się bać co będzie za rok , aż oczy będą boleć od piekna

wiosną wystartowałam i mam nadzieję, że będzie to trwać...
co będzie za rok to ja nie wiem ale na dziś to chciałabym duzzzą działkę ze starą lipą, strumykiem... studnią...

ale... w bezpiecznej odległości od miasta aby ew. do kosmetyczki na wyciąganie ziemi z pazurków dojechać hihihi

Oczy mnie bolą jak odwiedzam Twój perfekcyjny ogród, ot !
ewakatowice 21:58, 28 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Ha ha ha...wiedzialam już wcześniej, że je w łazience płukałaś...ale za każdym razem jak sobie przypomnę....padam!

dobrze, że się opamiętałam
no, kamieni po prostu brakło hihihi

ale mądra już jestem i jak mam nożyczki do trawy to całego trawnika nie wycinam hihihi
Sama sobie plaskacza w głowę walnę huhuhu
ewakatowice 21:58, 28 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Ha ha ha...wiedzialam już wcześniej, że je w łazience płukałaś...ale za każdym razem jak sobie przypomnę....padam!

ale mądra już jestem i jak mam nożyczki do trawy to całego trawnika nie wycinam hihihi
tusiawka 22:56, 28 maj 2014

Pięknie u Ciebie. Nie będą już kolejny raz cytowała zdjęć z góry ale efekt jest świetny
ewakatowice 22:59, 28 maj 2014

tusiawka napisał(a)
Pięknie u Ciebie. Nie będą już kolejny raz cytowała zdjęć z góry ale efekt jest świetny

Martuś, życzliwa jesteś dla mnie jako raczkującej w ogrodzie ... raczej ogródeczku

tusiawka 23:06, 28 maj 2014

Te same kolory i formy lubimy, więc mi się podoba. A widać u Ciebie jak bardzo elementy architektoniczne "budują" ogród.
Magda70 23:16, 28 maj 2014

ewakatowice napisał(a)

Ewka!!!!!!! ha ha...
KingaR 08:53, 29 maj 2014

Ogród i grill - SUPER !!! "Studzienkowiec" - powala (ja najwyraźniej mam do wiązu słabość jakąś...)
Działając w tym tempie będziesz niedługo musiała ogród od sąsiadów odkupić bo miejsca Ci braknie
ewakatowice 09:03, 29 maj 2014

KingaR napisał(a)
Ogród i grill - SUPER !!! "Studzienkowiec" - powala (ja najwyraźniej mam do wiązu słabość jakąś...)
Działając w tym tempie będziesz niedługo musiała ogród od sąsiadów odkupić bo miejsca Ci braknie

Kinguś, sama również mam słabość do wiązu... najpiękniejszy jest bez liści i z nowymi przyrostami czy tam kwiatkami jak kto woli, jednak równie mocno zaczynam podkochiwać się we wszystkich roślinach...

myślę o bukach w ilości 3 lub miłorzęby,..pałam miłoscią do drzew nie wiedzieć czemu hihihi

aaa... i widziałam piękną sosnę górską i zastanawiam się czy nie kupić i w donicy na tarasie nie zostawić, lub nowe żwirowisko ... z bażyną czarną, taki płomienny dywan jesienią hmmm...
leon60 09:09, 29 maj 2014

Gdzie chcesz drzewka posadzić ? trzy bordowe buczki fajnie by wglądały miłorzęby zresztą też