Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 10:14, 07 mar 2014

izabela75 napisał(a)
A teraz jestem trakcie szukania kostki granitowej

a na co Ci kostka???
Mi troche zostało,, chodź
Idę do Ciebie zobaczyć bukszpanki
ewakatowice 10:16, 07 mar 2014

dopiero co umyłam okna a panowie ze szlifierką jadą .... ojjjjjj
magdziam 10:17, 07 mar 2014

Witaj Ewo, przypadkiem trafiłam do Twojego małego ogródeczka, którego szczerze zazdroszczę. Masz fajny plan na niego, no i zawsze będzie dodopieszczony, ze wzgledu na swoją wielkość. Pozdraiam , bedę zaglądać jeśli pozwolisz
izabela75 10:20, 07 mar 2014

Jeszcze ich u mnie nie ma dopiero w sklepie szaleje a kostka do wykończeniowe obwódki rabaty bo w zeszłym roku mi zabrakło
ewakatowice 10:20, 07 mar 2014

magdziam napisał(a)
Witaj Ewo, przypadkiem trafiłam do Twojego małego ogródeczka, którego szczerze zazdroszczę. Masz fajny plan na niego, no i zawsze będzie dodopieszczony, ze wzgledu na swoją wielkość. Pozdraiam , bedę zaglądać jeśli pozwolisz

Witam wiosennie

ach jak się Cieszę, że koleżanka z Pszczyńskiej ziemi mnie tak ciągnie w tym kierunku...
Uwielbiam i podziwiam nieustannie ziemię przczyńską ...

Zaraz zaspokoję swoją ciekawską naturę i biegnę do Ciebie
magdziam 10:35, 07 mar 2014

Ewo doczytałam, że się do Limby wybierasz, daj znać czy mają już wiosenne kwiatki tzn, stokrotki, bratki, itp..
ewakatowice 10:41, 07 mar 2014

ok. dam znak
ewakatowice 12:18, 07 mar 2014

UWAGA:

Jeżeli kochacie ogród to macie w sobie na tyle empatii aby wspomóc swoim 1 % potrzebującego KONRADKA

01 lutego minęło już cztery lata od diagnozy – Ewing Sarcoma/Pnet – nowotwór nagle zmienił beztroski świat pięciolatka. Z dnia na dzień w życiu Konradka pojawiały się kolejne bariery i ograniczenia, od zakazu rzeczy najdrobniejszych, ograniczenia kontaktu ze światem zewnętrznym ze względu na słabe wyniki, zakazu pójścia do wymarzonej szkoły...
Konrad ma za sobą leczenie zgodnie z protokołem CWS – 2006, roczną chemioterapię i chemioterapie podtrzymującą.
20 kwietnia 2011 Konrad zakończył leczenie, powoli pokonywał ograniczenia i nabierał sił. Od tego czasu nadal jest pod stałą kontrolą poradni onkologicznej - badania kontrolne USG i MR, poradni neurologicznej, neurochirurga i ma stałą rehabilitacje.
Po nieudanej biopsji z 05.02. 2010r Konrad ma niedowład lewej ręki – uszkodzenie splotu barkowego, dopiero po zakończeniu chemioterapii w lutym 2011 mogliśmy rozpocząć jej rehabilitację. Po trzech latach ćwiczeń widać poprawę w ruchomości rączki jednak jeden z nerwów jest trwale uszkodzony i mimo ćwiczeń ręka pełnej samodzielności nie odzyskała. Nadal konsultujemy co dalej, rozważana jest rekonstrukcja uszkodzonego nerwu, również w klinice we Freiburgu.
Dziękujemy dotychczasowe wpłaty na konto i udział w akcji 1% dla Konradka, dzięki tym środkom mogliśmy zrobić o wiele więcej aby wspomóc Konradka, badania i konsultacje, których NFZ nie refunduje
Dzięki Wam Wszystkim było możliwe zrobić wszystko aby zachować uśmiech naszego synka.
Dziękujemy Wszystkim w imieniu naszym i Konradka

Jeżeli ktoś z Was zechciałby przekazać 1% podatku na subkonto utworzone dla Konradka jako podopiecznego organizacji pożytku publicznego prosimy:
- wybrać Stowarzyszenie na Rzecz Wspierania Edukacji Dzieci i Młodzieży „Omnibus”
- wpisać numer Krajowego Rejestru Sądowego - 0000237488
- dopisać cel – „ Konrad Czuk ”
KingaR 13:14, 07 mar 2014

Szkoda że wcześniej tu nie trafiłam, bo już złożyłam zeznanie i przekazałam 1 % przypadkowej fundacji
ewakatowice 13:15, 07 mar 2014

może inni będą chcieli pomóc