Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

aleksandra_g 14:16, 13 cze 2015

ewakatowice napisał(a)

aaa... jakaś niegrzeczna jestem, widziałam Ciebie w roli pięknego anioła z bandziorkiem i nic nie napisałam, muszę się poprawić ...

wiem skąd takie delikatne propozycje ))

jak to skąd? Pani ogrodu diablica fajnie komponowałaby się w anielskim ogrodzie

granatowy bardzo fajnie kontrastuje podziwiam Twoją szybkość działania, szalona...

a i też niegrzeczna jestem bo śledzę Twoją walkę na bieżąco i też nic nie piszę, a podziwiam Cię bardzo i opowiadam znajomym, że jest taka jedna piękna na ogrodowisku, którą podziwiam za zdrowe podejście do tematu
Asisko_2005 14:27, 13 cze 2015

Milka napisał(a)

Ja po karczowaniu na rabacie, gdzie zmieniam nazbierałam 400 w skorupce i 120 golasówliczyłam, bo w szoku byłam!!!

Milka, rodowity francuz by sie ucieszył, jedzenia na cały weekend. Nas dziś wystraszyła przeogromna ropucha, siedząca za donicą, myślałam, ze to bryła ziemi, dotknęłam a ona ożyła. Brrrr, chyba mój krzyk słyszała cała wieś.
magdziam 14:36, 13 cze 2015

Ewuniu, super te nowe kolorki w Twoim ogródku, o grabach już pisać nie będę , wszystkie możliwe komplementy już zebrały. Pozdrawiam serdecznie w ten gorący dzień
Asisko_2005 14:40, 13 cze 2015

Ewa, wybrałaś roślinki ale intuicja Twoja nie zawiodła. Pięknie wyglądają juz.....a co dopiero po posadzeniu i rozrośnięciu się.
Ensata 14:53, 13 cze 2015

Przepiękne ostrózki, takie własnie mam, jak barokowe klejnoty są. Czerwony, jakiś takiś....moze lepiej bedzie w ogrodzie wyglądał
Ensata 14:55, 13 cze 2015

ewakatowice napisał(a)

Lorka czy aby nie za "wiejsko" hmm...
Za wiejsko z tym czerwonym
ewakatowice 15:02, 13 cze 2015

aleksandra_g napisał(a)

jak to skąd? Pani ogrodu diablica fajnie komponowałaby się w anielskim ogrodzie

granatowy bardzo fajnie kontrastuje podziwiam Twoją szybkość działania, szalona...

a i też niegrzeczna jestem bo śledzę Twoją walkę na bieżąco i też nic nie piszę, a podziwiam Cię bardzo i opowiadam znajomym, że jest taka jedna piękna na ogrodowisku, którą podziwiam za zdrowe podejście do tematu

ale się miło zrobiło
piękna Ty
ewakatowice 15:03, 13 cze 2015

magdziam napisał(a)
Ewuniu, super te nowe kolorki w Twoim ogródku, o grabach już pisać nie będę , wszystkie możliwe komplementy już zebrały. Pozdrawiam serdecznie w ten gorący dzień

Magdzia dziękuję
ewakatowice 15:04, 13 cze 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Ewa, wybrałaś roślinki ale intuicja Twoja nie zawiodła. Pięknie wyglądają juz.....a co dopiero po posadzeniu i rozrośnięciu się.

ano czas najlepiej zweryfikuje
ewakatowice 15:04, 13 cze 2015

Ensata napisał(a)
Przepiękne ostrózki, takie własnie mam, jak barokowe klejnoty są. Czerwony, jakiś takiś....moze lepiej bedzie w ogrodzie wyglądał

no przecież mówie, ze coś tak jakoś nie umiem złapac kolorów.