I ja to wszystko wczoraj przegapiłam. Wstyd mi normalnie. Ewcia, wyglądasz ślicznie, ale jak już wszyscy o tym wiemy, to teraz pokaż nam coś z ogrodu swojego. Buziak x x x. Co, jak wszyscy, to wszyscy. Nicol, oczywiście, też fajnie było zobaczyć i Sebka.
A ma ktoś zdjęcie tych drzewek na prosto bez leżenia koło Ewy?
Ooooooo! I Stewardesska wyszła z cienia dodając blasku wątkowi, i sympatyczna Brukselka, i Sebastiano celebryta. Właśnie tak wszystkich Was sobie wyobrażałem. Dodam jeszcze przy okazji naszą ,,kochaną gadułkę" Kasię i krąg ogrodników incognito się zawęża. Ewciu, Ewelinko i Kasiu cieszę się, że dołączyłyście swoje buźki do pozostałych pięknych i niesamowitych ogrodniczek na ,,Ogrodowisku". Kapituła Miss Polonia może naszemu forum tylko pozazdrościć. Ewuniu. Jak zwykle pogodna buźka dla Ciebie.
Ewka, no normalnie z krzesła spadłam! Z zazdrości! Też chcę taką urodę, figurę i całuśne usta Pięknaś kobieto jak z obrazów A bieganie swoje zrobiło Ewuniu, zazdraszczam Wam wesołego spotkania i fajnej szkółki w pobliżu. U nas nie ma nic ciekawego, szczególna posucha w drzewach (nie żebym kupowała) Wczoraj kupiłam Hamelny w 8 punkcie dopiero. Chłodno się robi…. Co my zimą poczniemy? Chyba musimy więcej spotkań organizować, zwłaszcza w styczniu i lutym, bo to chyba najbardziej depresyjne dla mnie miesiące. Buziole ogromne!
Ewa, ślicznie wyglądasz i podejrzanie młodo!
pakiet NFZ dobre Ewa przegapiłas moje pytanie o KOTA
Ewka, fantastycznie wyglądasz Miło Cię widzieć w takiej formie Pozdrawiam serdecznie
a wiedzisz jakie cuda działa pakiet NFZ