Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 08:39, 14 mar 2014

izabela75 napisał(a)
enya ma rację ,ma podobne zdanie jak ja. Mi się wydaje że taki żywopłocik nadałby tym donicom nieco lekkości....

już mam posadzony od początku chciałam przy donicach żywopłocik ale liściasty jak będzie kiepsko to wywalę i dam inny
ewakatowice 08:41, 14 mar 2014

podobają mi się ale jeszcze róże tam wepcham ... jak się popieści to może i róża się zmieści
ewakatowice 08:42, 14 mar 2014

sądziłam, że pęcherznica będzie ładnie korespondować z trawnikiem
izabela75 08:44, 14 mar 2014

patrz też żeby było praktycznie hihihih co by na jesień roboty zbyt dużo nie było..... Ja to se robię ogród dla zapracowanych, wiesz bez grabienia itd.....
ewakatowice 08:45, 14 mar 2014

izabela75 napisał(a)
patrz też żeby było praktycznie hihihih co by na jesień roboty zbyt dużo nie było..... Ja to se robię ogród dla zapracowanych, wiesz bez grabienia itd.....

no no no... a ciągle grzebiesz hi hi hi
Enya73 08:46, 14 mar 2014

Nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy. Mnie chodzi o taki efekt , żeby nadać miękkości i lekkości tym ciężkim bądź, co bądź donicom. Pęcherznica słabo się do tego celu nadaje. Możesz z niej zrobić żywopłot wzdłuż ogrodzenia.
Róża okrywowa np. Lovely fairy do donic też by ciekawie wyglądała.
izabela75 08:46, 14 mar 2014

grzebię bo ciągle pracuję nad ideałem..... wiesz, ale grabienia nie mam. Teraz to już tylko dosadzam jakieś cudeńka i ewentualnie podcinam ,formuję
ewakatowice 08:52, 14 mar 2014

Enya73 napisał(a)
Nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy. Mnie chodzi o taki efekt , żeby nadać miękkości i lekkości tym ciężkim bądź, co bądź donicom. Pęcherznica słabo się do tego celu nadaje. Możesz z niej zrobić żywopłot wzdłuż ogrodzenia.
Róża okrywowa np. Lovely fairy do donic też by ciekawie wyglądała.

sądzę, że sadząc przy donicach bukszpany, powstaną piętra jak w torcie... przez co donice będą wydawać się niższe ... tak...?????
ewakatowice 08:52, 14 mar 2014

izabela75 napisał(a)
grzebię bo ciągle pracuję nad ideałem..... wiesz, ale grabienia nie mam. Teraz to już tylko dosadzam jakieś cudeńka i ewentualnie podcinam ,formuję

Wydrukuję ci dyplom "perfekcyjna Pani"
izabela75 08:54, 14 mar 2014

już mam taki przydomek.... nawet dziecko mojej przyjaciółki mnie tak okrzyknął, a wcale tak nie jest do perfekcji to mi jeszcze daaaaaaleko