Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Enya73 08:55, 14 mar 2014

Tak, wyślę Ci później na maila inspirację. To naprawdę super wygląda. Taki niski żywopłot strzyżony geometrycznie.
izabela75 08:56, 14 mar 2014

tak właśnie nieco lżejsze...... jak pod tym wysypiesz kamyczki które będą super kontrastowały z trawą
ewakatowice 08:56, 14 mar 2014

izabela75 napisał(a)
już mam taki przydomek.... nawet dziecko mojej przyjaciółki mnie tak okrzyknął, a wcale tak nie jest do perfekcji to mi jeszcze daaaaaaleko

hi hi hi .... Pani doskonała i jej równiutki ogród
izabela75 08:57, 14 mar 2014

mamy z enya73 wspólną wizję widzę.....
ewakatowice 09:01, 14 mar 2014

Enya73 napisał(a)
Tak, wyślę Ci później na maila inspirację. To naprawdę super wygląda. Taki niski żywopłot strzyżony geometrycznie.

rozumiem i czekam... od początku chciałam przy donicach żywopłot ale mój wybór padł na pęcherznicę, którą kupiłam z tym przeznaczeniem jesienią .... szkoda mi jej ... mam do niej sentyment, bo przeżyła

jak zostawię pęcherznicę to równiejsze formy w donicach a wówczas wieża może powstać...

jak przesadzę i postawię na bukszpany to bardziej "czupiradne i fantazyjne" formy w donicach

ewakatowice 09:04, 14 mar 2014

Ja was rozumiem i wiem o co chodzi (chyba)

ale jak przy donicach posadzę bukszpany to wówczas centralna część czyli plack z grilem... będzie w centrum uwagi a pęcherznica w kolorze trwawy (o nią mam zamiar się zatroszczyć, bo bida) da efekt, że ten placyk z donicami trochę się "zgubi" ,,,

izabela75 09:15, 14 mar 2014

rób po swojemu a jak kiedyś ci się to opatrzy to zawsze możesz zmienić.U mnie tak jest że moje rośliny nie mają swego miejsca na zawsze.Mój M na mnie krzyczy że ciągle przesadzam i przesadzam że bidulki nie mogą rozwinąć skrzydeł bo ciągle muszą się przyzwyczajać do nowego miejsca hihihihi Ale ja już tak mam, ciągle szukam miejsca idealnego .....
ewakatowice 09:26, 14 mar 2014

ja jestem otwarta na propozycję tym bardziejj doświadczonych osób mających dobry gust
ewakatowice 09:27, 14 mar 2014

izabela75 napisał(a)
rób po swojemu a jak kiedyś ci się to opatrzy to zawsze możesz zmienić.U mnie tak jest że moje rośliny nie mają swego miejsca na zawsze.Mój M na mnie krzyczy że ciągle przesadzam i przesadzam że bidulki nie mogą rozwinąć skrzydeł bo ciągle muszą się przyzwyczajać do nowego miejsca hihihihi Ale ja już tak mam, ciągle szukam miejsca idealnego .....

światowe masz te roślinki
ocia79 13:40, 14 mar 2014

Ewa super masz te granitowe donice!