Z komarzycą w tamtym roku miałam posadzoną różową werbenę,nawet ładnie się skomponowały
Widziałam też w katalogu wysyłkowym taki płotek -nie chodzi mi o nasadzenia ale o dobór kolorów.
O widzisz Marto a o poczciwej werbenie zapomniałem Dawno u mnie nie gościła, może warto z powrotem ja zaprosić do ogrodu Zastanowię się
Płotek bajeczny na tym zdjęciu Wielkie dzięki!
acha rozumiem Te pokrzywki są bajeczne a w połączeniu z bluszczykiem były by super
Danusia to by pewnie obsadziła wszystko hortensjami Ona tak je uwielbia
Wiem że uczep jest słoneczny, i dlatego dodałam ci jakis niebieski kwiatek. Zapomniałam że jeszcze begonie muszą być, więc ten pomysł odpada moja pelasia była malutka, zgrabniiutka i pięknie ukwiecona
jak zobaczyłam ten biały płotek u Przemka to od razu przypomniało mi się to zdjęcie, które wstawiłaś , dlatego pomyślałam o czymś romantycznym w różu i fiolecie. Cokolwiek tam będzie musi się też spasować z resztą ogrodu ale pamiętam, że ten widoczek mnie urzekł swego czasu
Dzięki dziewczyny za propozycje Razem coś tam wykombinujemy do wiosny mamy jeszcze czas Na pewno będzie super romantycznie i uroczo Kończę na dzisiaj bo jutro mam bardzo ciężki dzień Trzymajcie za mnie kciuki!
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie Pozdrawiam cieplutko!