Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 10:38, 28 lut 2016

Warmia napisał(a)
Przemuś niesamowicie miło było Ciebie poznać, a wspólne zdjęcie to chyba sobie w ramkę oprawię Bzzz

Muszę poprosić Asię by mi to zdjęcie podesłała, choć inni też robili Upss ... Bzzz

Marta ja również się bardzo cieszę z naszego spotkania Tak sobie Ciebie wyobrażałem i się nie zawiodłem Szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy Już tęsknię
Gardener27 10:42, 28 lut 2016

Anusia napisał(a)
Piękne tuliany, może i moje z Biedry takie wyrosną. Czekam na relację z Gardenii

Aniu to Queen of the night też z biedronki
Należą do późnych tulipanów i mocno przykuwają uwagę na rabacie
kamila66 10:56, 28 lut 2016

Przemku dziękuję za miłe spotkanie
Przypominam się proszę o nazwę białej róży
Gardener27 11:04, 28 lut 2016

Kamilo cała przyjemność po mojej stronie
Róża o której rozmawialiśmy to Artemis Pamiętaj że ona będzie duża a tam nie masz za wiele miejsca Może lepsza jednak ta Swany ?
ryska 11:24, 28 lut 2016

Hej cieszę się, że się poznaliśmy na Gardenii. Tak na szybko widzę, że również uwielbiasz wysiewy i eksperymenty, warzywa masz też tak jak ja wielkie datury. ..Czy oczko wodne i rybki też są w Twoim ogrodzie? Zaznaczam i będę zaglądać pozdrawiam serdecznie
Benia 11:25, 28 lut 2016

Gardener27 napisał(a)

Beniu, Madziu, Kasiu dziękuję za życzenia Jesteście bardzo miłe Pozdrawiam

Nie ma za co dziękować. Twój wątek to super lektura. To bestseller
Źródło wiedzy, inspiracji dobrych rad i pewności, że zawsze pomożesz jak ktoś w potrzebie.
Czekam na kolejne 1000 tomy

A tak przy okazji zerknęłam sobie na ten wątek Gardenia 2016 bo tak dziewczyny wzdychają i można było by rzec, że zainteresowanie Twoją osobą porównywalne jak samymi Targami... no i teraz to już wiem dlaczego tak jest i wcale mnie to nie dziwi...
Mieć takiego ogrodnika, pewnie nie jedna by chciał...

Pozdrawiam serdecznie
Benia
AnnaCh 11:27, 28 lut 2016

No i ciągle się czegoś dowiaduję Szkoda, że nie przeczytałam jesienią, że Oueen of the Night są późne, bo posadziłam je za innymi. Teraz widzę, że te inne już duże są, a Oueeny dopiero noski wysuwają.
Przemek, super, że mogłeś być na Gardenii i powiem co i inni na zdjęciu Cię nie poznałam, choć przeszło mi przez myśl, że to możesz być Ty młodzieniaszku
AsiaK_Z 11:44, 28 lut 2016

Przemku, masz branie

Wysłałam
MirellaB 11:49, 28 lut 2016

Przemku macham niedzielnie

Cieszę się, że jesteś zadowolony z wyjazdu na targi i ze spotkania
Gardener27 12:30, 28 lut 2016

ryska napisał(a)
Hej cieszę się, że się poznaliśmy na Gardenii. Tak na szybko widzę, że również uwielbiasz wysiewy i eksperymenty, warzywa masz też tak jak ja wielkie datury. ..Czy oczko wodne i rybki też są w Twoim ogrodzie? Zaznaczam i będę zaglądać pozdrawiam serdecznie

Ja również Nie mogłem skojarzyć Twojego wątku ale teraz już wiem
Mój ogród to jeden wielki eksperyment Cały czas coś się w nim dzieje Rośliny nie mają lekko Datur już od dawna u mnie nie ma Te prezentowane na początku wątku były z 2013 roku Oczka wodnego z mieszkańcami u mnie brak i pewnie go nie będzie bo z tym co mam jest już za dużo do roboty
Również pozdrawiam