Przemku aparat może też ale najpierw spróbuj ze zmiana godzin.
Syn jest też wrażliwy na piękno przyrody tylko teraz to pozostaje mu podziwianie bo jeszcze się uczy i to zdala od domu. A jak dzwoni to rozmawiamy na rózne tematy i przyrody, i ogrodu i Ogrodowiska i niektórych ogrodów. A że zaglada na mój wątek a i Ty tam czasami bywasz to chyba zaglądał i do Ciebie i poznał twoją posiadłość, Twój areauł . I szczerze podziwiał tak jak i ja.
GRATULUJEMY wspólnie
Pozdrowienia zostawiam
U mnie znowu upalnie ....
Przemek, fajnie u Ciebie. Co chwilę kwitnie coś nowego, nowe kolory....
Podoba mi się ta alejka z płyt i nasadzenia wzdłuż niej. Prosta, ale ładna i praktyczna.
Smakowicie wygląda sałata w warzywniku, u mnie podobne problemy co u Mirelli, tylko rzymska jeszcze daje radę, reszta zjedzona, zakładam też plastikowe butelki, ale wiele pod nimi nie urośnie.
Dzięki Kodziu Metodą prób i błędów łącze ze sobą rośliny o różnych barwach, wielkościach, pokroju i fakturach Raz wychodzi lepiej a raz ..... szkoda mówić Cały czas się uczę i szukam swojego stylu
no jak kazdy z nas cały czas sie uczymy ja mam problemy z zapamiętywaniem nazw łączenie idzie mi mam nadzieje coraz lepiej a styl juz znalazłem mam nadzieje ze na długo hi hi hi różano bylinowy iglakowo angielsko taka mieszanka i napewno różnorodnie
Asiu gratuluję Ci dobrego kontaktu z synem W dzisiejszych czasach to różnie wygląda Ta rozłąka na pewno wzmocni Waszą więź a dzięki ogrodowisku ma podgląd na to co dzieje się u Ciebie w ogrodzie
Bardzo mi miło że zaglądacie do mnie i doceniacie moją pracę połączoną z ogromną pasją
Ze zdjęciami spróbuje jak radzisz a wolnej chwili też rozejrzę się za lepszym pstrykaczem
U mnie też upalnie Iście sierpniowe tropiki Po powrocie z pracy siedzę w cieniu drzew popijając chłodny soczek i cieszę oczy widokami w ogrodzie Jak ja lubię taką beztroskę
U mnie z tym zapamiętywaniem nazw roślin też kiepsko Czasem ktoś mnie pyta co to jest ? a u mnie w głowie pustka Muszę koniecznie założyć sobie w kompie katalog roślin z ich zdjęciami i go regularnie przeglądać Mam nadzieję że mi to pomoże
Myślę że łączenie roślin idzie Ci bardzo dobrze co widać w Waszym ogrodzie
Co do stylu to ciężko być konsekwentnym Bez przerwy pojawiają się na rynku piękne nowości po które z miłą chęcią sięgam albo przeglądając u innych ogrody podpatruję ciekawe rozwiązania które przenoszę do siebie Ja też bardziej skłaniam się w kierunku naturalistycznych ogrodów angielskich ze szczyptą elegancji niż do nowoczesności
Lubię w moim ogrodzie jak cały czas coś kwitnie Dzięki temu widać jak zmieniają się pory roku i nie jest nudno
Alejkę obsadzoną koniczynką w kolorze burgundu trzeba jeszcze dopracować Muszę wolne przestrzenie między płytami wysypać korą i będzie praktyczniej bo teraz ciężko jeździ się po niej taczkami