Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

dominika_ 15:46, 12 cze 2016

Hej Przemko Jak zawsze dawka pozytywnej energii płynąca z Twoich zdjęć, napajam się widokiem Twojego ogrodu. Cieszę się, że choć dziś masz leniwy dzień, to chyba pierwszy od nie pamiętam kiedy?
Gardener27 15:54, 12 cze 2016

Hej Dominiko Cieszę się że zdjęcia się podobają Ogród rozrósł się przez ostatnie tygodnie ale czekam na deszcz który wszystko podleje bo susza okrutna
Masz rację Dziś mam bardzo fajny dzień bez żadnych wyjazdów, gości itp. Mogę sobie pozwolić na leżakowanie i odpoczynek po ciężkim tygodniu
dominika_ 16:06, 12 cze 2016

Życzę Ci więcej takich dni, każdy z nas potrzebuje naładować akumulatorki. Moje po wczorajszym spotkaniu są na full Też czekam, aż mój ogród zacznie przybierać na masie
Mathildis 16:16, 12 cze 2016

bossszzze jaki busz u Ciebie
Zana 16:43, 12 cze 2016

Oj Przemuś, ależ czarujesz tymi foteczkami. Twój ogród kipi bujnością i kolorami. Dobrze, że masz czas żeby się nim choć trochę nacieszyć. Życzę więcej takich luźnych dni!

PS. Dlaczego mam zmienić avatarek?
Ewa777 17:11, 12 cze 2016

Pięknie u Ciebie jak zawsze Bardzo podoba mi się ten busz z bodziszkami, szałwiami i przetacznikami Naparstnice masz piękne. Też na nie zachorowałam i w tym roku wysiałam do doniczek. Teraz poszły do ogrodu. Nie wiem kiedy zakwitną - chyba w przyszłym roku. Mam nadzieję, że ich nie wypielę
Czy Ty jeszcze nic nie posadziłeś do skrzynek na płotku? Dobrze widzę?
Monka 17:40, 12 cze 2016

Nie ma Cię, nie ma na forum jak wracasz to w pięknym stylu , ogród przeeeeeeeeeeeeeeeeepiękny, marzenie
iwonadm 18:51, 12 cze 2016

Weszłam i zachwyciłam się ślicznie przepięknie wspaniale
ele2001 20:00, 12 cze 2016

Jak sobie radzisz z podlewaniem tych wszystkich donic w upalne dni ja ograniczam donice ale to bardzo trudne

Gardener27 napisał(a)

Witaj imienniku
Przemku pytasz konkretnie o jakąś donicę bo w każdej praktycznie coś innego czy tak ogólnie ?
W tym sezonie w pojemnikach mam mix carexów, rozplenic i stipy
Gardener27 20:47, 12 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Życzę Ci więcej takich dni, każdy z nas potrzebuje naładować akumulatorki. Moje po wczorajszym spotkaniu są na full Też czekam, aż mój ogród zacznie przybierać na masie

Dominiko bardzo dziękuję, im więcej takich dni tym lepiej
Spotkanie miałyście bardzo udane z tego co widziałem i jeszcze takie otoczenie Mniam
Doczekasz się tego buszu Nie od razu Kraków zbudowano