Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Juzia 20:48, 12 cze 2016

Mathildis napisał(a)
bossszzze jaki busz u Ciebie

To samo pomyślałam!
Gardener27 20:48, 12 cze 2016

Mathildis napisał(a)
bossszzze jaki busz u Ciebie

Prawda i to w trakcie niekończącej się suszy
pawel_snopek 20:55, 12 cze 2016

Piękna nasycona zieleń Zawsze jestem zaskoczono Twoimi rabatami wszystko pasuje do siebie jak ulał Ale przetacznika to masz blee Pozdrawiam
Gardener27 20:56, 12 cze 2016

Zana napisał(a)
Oj Przemuś, ależ czarujesz tymi foteczkami. Twój ogród kipi bujnością i kolorami. Dobrze, że masz czas żeby się nim choć trochę nacieszyć. Życzę więcej takich luźnych dni!

PS. Dlaczego mam zmienić avatarek?

Lubię tak czasem Was poczarować Ogród jest tak zaprojektowany by w trakcie sezonu cały czas coś kwitło Jedne rosliny kończą a drugie zaczynają i tak to się kręci Z upływem lat wszystko się rozrosło i osiągnąłem zamierzony efekt nieskromnie powiem

Odnośnie avatara Lepiej się z kimś rozmawia gdy się wie jak wygląda Może z czasem do tego dojdziesz, mi też trochę to zajęło nim się przełamałem
Gardener27 21:00, 12 cze 2016

Ewa777 napisał(a)
Pięknie u Ciebie jak zawsze Bardzo podoba mi się ten busz z bodziszkami, szałwiami i przetacznikami Naparstnice masz piękne. Też na nie zachorowałam i w tym roku wysiałam do doniczek. Teraz poszły do ogrodu. Nie wiem kiedy zakwitną - chyba w przyszłym roku. Mam nadzieję, że ich nie wypielę
Czy Ty jeszcze nic nie posadziłeś do skrzynek na płotku? Dobrze widzę?

Też Ewo lubię rabatę z tym mixem roślin Na przetaczniki czekałem cały rok by zakwitły od posadzenia sadzonek, teraz jest kompletnie
Naparstnice pochodzą z mojego siewu W tym roku raczej Ci nie zakwitną ale w następnym już tak
Na płocie nic nie mam bo skrzynki się rozpadły a i ich podlewanie było trudne Chyba nic tam nie będzie no chyba że coś wykombinuję
AsiaK_Z 21:01, 12 cze 2016

Gardener27 napisał(a)

Lubię tak czasem Was poczarować Ogród jest tak zaprojektowany by w trakcie sezonu cały czas coś kwitło Jedne rosliny kończą a drugie zaczynają i tak to się kręci Z upływem lat wszystko się rozrosło i osiągnąłem zamierzony efekt nieskromnie powiem

Odnośnie avatara Lepiej się z kimś rozmawia gdy się wie jak wygląda Może z czasem do tego dojdziesz, mi też trochę to zajęło nim się przełamałem

Tak, u Ciebie kolorowo i to kręci na maxa ja u siebie mam teraz tylko zielono
Gardener27 21:02, 12 cze 2016

Monka napisał(a)
Nie ma Cię, nie ma na forum jak wracasz to w pięknym stylu , ogród przeeeeeeeeeeeeeeeeepiękny, marzenie

Chciałbym mieć więcej czasu ale ten nie z gumy W sezonie wpadam na forum sporadycznie z nowymi zazwyczaj zdjęciami i staram się nadrobić zaległości w zaprzyjaźnionych ogrodach Dziękuję za miłe słowa
Gardener27 21:03, 12 cze 2016

iwonadm napisał(a)
Weszłam i zachwyciłam się ślicznie przepięknie wspaniale

Dzięki Iwonko Muszę wpaść do Ciebie bo ostatnio Cię zaniedbałem
Juzia 21:04, 12 cze 2016

pawel_snopek napisał(a)
Piękna nasycona zieleń Zawsze jestem zaskoczono Twoimi rabatami wszystko pasuje do siebie jak ulał Ale przetacznika to masz blee Pozdrawiam

Taaaa...bleeee
Moje dopiero pąki pokazują. Chciałabym mieć takie bleee
L00zak 21:05, 12 cze 2016

Cudownie Przemku
Szczęka na ziemi