Przemku zapytam z ciekawości wyszły Ci w tym roku te tulipany ' exotic Emperor? Ja też miałam w tamtym roku, pięknie mi kwitły,a w tym roku nie ma ani jednego,cebulki wciąglo, pomimo,że były posadzone w koszyczku.
To z ubiegłego sezony. Widziałem piękne masz okazy już na rabatach
Jedna kępa w nasłonecznionym miejscu narcyzy już obsypała się kwiatami, pozostałe dopiero w pączkach. Zdjęcia oczywiście na bieżąco będą się pojawiać. Robimy zakupy w tym samym sklepie dodatki do ogrodu mają świetne
Dzięki Reniu. U mnie dziś krokusy to też już wspomnienie, czekam na kolejne cebulowe, a będzie ich sporo. Mam u siebie dwie bardzo ciekawe odmiany niskich bergenii, obficie kwitną i nawet powtarzają kwitnienie.
Widziałem wczoraj że domki które się nie sprzedały są już przecenione. U mnie wisi na drzewie od 3 tygodni i nic się z nim nie dzieje więc polecam.
Witaj Jolu w moim ogrodzie
Dziękuję za wizytę i komplementy. Wizytówkę tworzyłem w ubiegłym roku, ciężko mi było ogarnąć całą masę zdjęć ale się udało wkleić to co najciekawsze w sezonie. Pozdrawiam
Współczuję straty ta odmiana jest bardzo atrakcyjna gdy zakwitnie na rabatach. Plastikowe koszyczki nie chronią cebul przed gryzoniami. Być może Ci zmarzły lub zgniły ?
Moje Exotic Emperor bardzo ładnie przezimowały i już prawie kwitnące. Zdjęcia z wczoraj ...
Bardzo dobra Wczoraj odpocząłem na maxa po ciężkiej sobocie. Dziś latałem w pracy jak młody Bóg. W ogrodzie mam wszystko ogarnięte więc mogę sobie pozwolić na lenistwo