Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

asiak 23:15, 20 lip 2018

Przemku, wymuskany masz ten swój ogród Pięknie
Gardener27 00:01, 21 lip 2018

Johanka77 napisał(a)

Zakochałam się!

Nie mów głośno bo się eM dowie Mrówka jest bardzo fotogeniczna a przy okazji grzeczna i urocza. Towarzyszy mi podczas prac ogrodowych a najlepiej lubi mizianie po brzuszku

sylwia_slomczewska napisał(a)
Też czekam U nas popadało tak w miarę i spokojnie co chwilkę z przerwami. Ulewy, ani wichury nie bylo. Ogrod podlany. Cos mi pada laptop bo niektore litery mam pozamieniane nawet smutnej minki zrobic nie moge.

Chochlik płata Ci figle na klawiaturze
U mnie padało przez dwa tygodnie, wszystkie prace były zawieszone a ja już się ich nie mogłem doczekać. W zeszłą środę było oberwanie chmury, jedna burza za drugą, trochę narozrabiało.

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale ma bursztynowe spojrzenie
Odpaliłam jeszcze raz i się naprawiło samo
Widziałam te domki i zastanawiałam się co to ma być karmnik czy co, a tu taka niespodzianka u Ciebie

Piękne ma te oczka, jak czegoś chce
Domki mam od wiosny w ogrodzie. Od samego początku wiedziałem że będą w nich ustawione donice, podpatrzyłem w sieci.

AsiaK_Z napisał(a)
Bosko ♡

Rozpieszczasz mnie. Merc

asiak napisał(a)
Przemku, wymuskany masz ten swój ogród Pięknie

Muskałem go dziś cały dzień bo pogoda przyzwoita i dzień urlopu się przyplątał, niestety ostałem się o jednej ręce, drugą mam pokąsaną przez trzmiela podczas cięcia lawendy.

Pracowity dzień za mną, cieszę się że mogłem się dziś z Wami spotkać i podzielić swoją pasją. Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia

iwka 00:54, 21 lip 2018

Pięknie Przemku hakone z kulami mistrzostwo cieszy mi się japka bo też taką rabatkę mam tylko trzeba poczekać na przyrost
Ewa777 01:04, 21 lip 2018

Rzadko teraz bywasz, ale jak już jesteś, to takie foty dajesz, że trzeba szukać szczęki na podłodze Jestem zachwycona Twoim trawnikiem, rabatami i dekoracjami. We wszystkim czuć smaczek

Czekam niecierpliwie do następnego razu
Mirka 21:50, 21 lip 2018

Przemku ja ci chyba Rudbekię Sherry Brandy wysyłałam? Pokaż jak zakwitły
AgataM 23:11, 21 lip 2018

Masz duszę artystyczną i dużą wyobraźnię przestrzenną. Gratuluję pięknego połączenia roślin i dodatków. Pozdrawiam.
Iwk4 01:47, 22 lip 2018

Przemku, uwielbiam twój ogród. Dziękuję za fotki. Nacieszylam oczy. Urzekło mnie bukszpan w małych domkach. Super.
Gardener27 10:36, 22 lip 2018

iwka napisał(a)
Pięknie Przemku hakone z kulami mistrzostwo cieszy mi się japka bo też taką rabatkę mam tylko trzeba poczekać na przyrost

To bardzo udane połączenie, zawsze prezentuje się elegancko i nie wymaga wiele pracy, warto kopiować, sam też tak zrobiłem.

Ewa777 napisał(a)
Rzadko teraz bywasz, ale jak już jesteś, to takie foty dajesz, że trzeba szukać szczęki na podłodze Jestem zachwycona Twoim trawnikiem, rabatami i dekoracjami. We wszystkim czuć smaczek

Czekam niecierpliwie do następnego razu

Owszem, w tym sezonie nie jestem na forum tak często jakbym chciał ale pamiętam zawsze o Was i wolnej chwili z prawdziwą przyjemnością wracam.
Cieszę się ogromnie że ogród wciąż Ci się podoba, dziękuję

AgataM napisał(a)
Masz duszę artystyczną i dużą wyobraźnię przestrzenną. Gratuluję pięknego połączenia roślin i dodatków. Pozdrawiam.

Miód lejesz na moje serducho Szkielet ogrodu od kilku lat ten sam, na rabatach dużo nie zdziałam bo wszystko wiekowe i czuję sentyment do tego co już rośnie ale w dodatkach i doniczkach mogę szaleć do woli.

Iwk4 napisał(a)
Przemku, uwielbiam twój ogród. Dziękuję za fotki. Nacieszylam oczy. Urzekło mnie bukszpan w małych domkach. Super.

Iwonko cała przyjemność po mojej stronie Mam sporo bukszpanów w doniczkach, zakupiłem parę lat temu mikro sadzonki, pomalutku rosną i cieszą oczy, zdobią stoły w ogrodzie.
Gardener27 11:47, 22 lip 2018

Wczoraj znalazłem chwilę czasu by w końcu ogarnąć swoje bukszpany w ogrodzie warzywnym. Duże kule mają już przeszło 20 lat, stożki zaś to tegoroczne nabytki.

Gardener27 11:48, 22 lip 2018

Byliny zamieniły tę część ogrodu w łąkę, zapach obłędny, raj dla owadów, festiwal kolorów.