Nie mów głośno bo się eM dowie Mrówka jest bardzo fotogeniczna a przy okazji grzeczna i urocza. Towarzyszy mi podczas prac ogrodowych a najlepiej lubi mizianie po brzuszku
Chochlik płata Ci figle na klawiaturze
U mnie padało przez dwa tygodnie, wszystkie prace były zawieszone a ja już się ich nie mogłem doczekać. W zeszłą środę było oberwanie chmury, jedna burza za drugą, trochę narozrabiało.
Piękne ma te oczka, jak czegoś chce
Domki mam od wiosny w ogrodzie. Od samego początku wiedziałem że będą w nich ustawione donice, podpatrzyłem w sieci.
Rozpieszczasz mnie. Merc
Muskałem go dziś cały dzień bo pogoda przyzwoita i dzień urlopu się przyplątał, niestety ostałem się o jednej ręce, drugą mam pokąsaną przez trzmiela podczas cięcia lawendy.
Pracowity dzień za mną, cieszę się że mogłem się dziś z Wami spotkać i podzielić swoją pasją. Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia
Rzadko teraz bywasz, ale jak już jesteś, to takie foty dajesz, że trzeba szukać szczęki na podłodze Jestem zachwycona Twoim trawnikiem, rabatami i dekoracjami. We wszystkim czuć smaczek
To bardzo udane połączenie, zawsze prezentuje się elegancko i nie wymaga wiele pracy, warto kopiować, sam też tak zrobiłem.
Owszem, w tym sezonie nie jestem na forum tak często jakbym chciał ale pamiętam zawsze o Was i wolnej chwili z prawdziwą przyjemnością wracam.
Cieszę się ogromnie że ogród wciąż Ci się podoba, dziękuję
Miód lejesz na moje serducho Szkielet ogrodu od kilku lat ten sam, na rabatach dużo nie zdziałam bo wszystko wiekowe i czuję sentyment do tego co już rośnie ale w dodatkach i doniczkach mogę szaleć do woli.
Iwonko cała przyjemność po mojej stronie Mam sporo bukszpanów w doniczkach, zakupiłem parę lat temu mikro sadzonki, pomalutku rosną i cieszą oczy, zdobią stoły w ogrodzie.
Wczoraj znalazłem chwilę czasu by w końcu ogarnąć swoje bukszpany w ogrodzie warzywnym. Duże kule mają już przeszło 20 lat, stożki zaś to tegoroczne nabytki.