Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

paradas 07:13, 28 lut 2019

Ale piękne ceramiczne donice!
Polecasz jakiś sklep z tymi donicami?
Po drodze do pracy mam sklep z włoską ceramiką ale ceny powalają
Kawa 09:11, 28 lut 2019

Przemuś
ja Ci powiem że to nie jest normalne mieć taki porządek w lutym!!
hihiih
cudnie nawet te przycięte trawska są perfekcyjne!!!
szalony człowiek
macham
sylwia_slomc... 10:05, 28 lut 2019

Gardener27 napisał(a)
Sylwia Lawenda to klasyka w ogrodach, mus ją pokochać. Przywrotnik też nie należy do moich ulubionych ale żeby nie było tez mam.

Przemo wiem, ze klasyka tylko nic nie poradzę, ze pasuje mi do ogrodów śródziemnomorskich i angielskich, ale już do takiego jak mój, leśnych czy japońskich to nie bardzo
Ewa777 13:06, 28 lut 2019

Gardener27 napisał(a)

Czym byłby ogród bez mebli, donic i dodatków ? dla mnie taki nie istnieje.

Nie wiem, czy wcześniej widziałam u Ciebie te ozdoby...
anabuko1 13:18, 28 lut 2019

Gardener27 napisał(a)
Muszę dopytać mojej kwiaciarki o bratki, ona 3 razy w tygodniu na giełdzie więc będzie wiedziała najlepiej. Mixy w paletach kolorystyczne też są, w ubiegłym roku udało mi się kupić ale bliżej kwietnia robiłem zakupy więc wybór był ogromny.

Za uznanie w kwestii pstrykania bardzo dziękuję
Zdjęcia z ubiegłego sezonu II IV

Piękne wspomnienia .zaraz takie sama będą.

Ja też już nie wyobrażam sobie ogrodu bez dodatków i donic
Pozdrawiam
nicol21 13:25, 28 lut 2019

Świetnie u Ciebie jest, tak ładnie i równo po zimie!

Liczyłeś kiedyś ile masz donic?! Ile zajmuje Ci podlewanie tych cudeniek?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
karlos 19:12, 01 mar 2019

Piękna wizytówka, super ogród Ładne rabaty z trawami, fajny kącik wypoczynkowy Brakuje tylko fotki poglądowej całości, może jest w twoim wątku, ale przebrnąć przez 1500 stron, to nie na moje siły
Gardener27 15:49, 02 mar 2019

Anula Dziś z samego rana byłem na giełdzie kwiatowej pomóc znajomej w zakupach do kwiaciarni. Przy okazji przywiozłem trochę dobrodziejstwa do swojego ogrodu, wiosenne donice zaczęły się tworzyć.

Irena Do perfekcji daleka droga, powolutku porządkuję ogród po zimie. Pogoda nie sprzyja wiosennym pracom, dużo ostatnio słońca ale temperatury nie rozpieszczają.

Damian Sporo mam u siebie donic ale chyba najwięcej właśnie z terakoty bo to jedne z pierwszych jakie się pojawiły w moim ogrodzie. Większość kupiłem w OBI, mają bardzo duży wybór i ceny przystępne.

Kamila Ha ha ha Jesteś obłędna, Twoje powitania należą do moich ulubionych. Buziaki

Sylwia Lawenda do Twojego ogrodu pasuje jak najbardziej, nie wiem skąd ten pomysł ? Spróbuj z jednym krzewem a zmienisz zdanie.

Ewa Dużo mam nowości w tym sezonie, sporo jeszcze nie pokazywałem ale mamy na to cały rok

Ania Miłe wspomnienie ubiegłego sezonu, dziś przywiozłem świeże bratki i zacząłem obsadzać donice. Z upływem lat dodatków coraz więcej w ogrodzie, jedne są na stałe inne pojawiają się sezonowo.

Ewelina Jak miło że jesteś, ostatnio gdzieś mi zaginęłaś i się zastanawiałem co u Ciebie słychać.
Donic, doniczek i doniczuszek jest sporo, nigdy nie liczyłem bo kolekcja cały czas rośnie, dziś kupiłem nowe Z podlewaniem nie ma problemu, mam system węży w różnych punktach ogrodu więc idzie szybko.

Karlos Witam kolegę w moim ogrodzie i na naszym forum. Zdjęcia poglądowego całości nie było bo to niemożliwe, ogród podzielony jest na różne pokoje przez architekturę i mury otaczające ogród. Kiedyś wstawiłem plan działki ale gdzie tego teraz szukać sam nie wiem ? Pogrzebię w starych folderach, może uda się znaleźć.

Gardener27 16:07, 02 mar 2019

Gardener27 16:07, 02 mar 2019