Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 22:15, 28 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
Też cierpię na brak czasu...ale zaglądam i pozdrawiam!

W zimę będziemy mieć go więcej Pozdrawiam i macham
kosolka 22:24, 28 sie 2014

Wlazłam się przywitać po długim czasie. Tak czytam, i widzę że chyba ta jesień która nas zaskoczyla nieco za szybko, wszystkim daje się we znaki. Przesilenie jakie, czy co.. Ja też mówię że nie mam czasu, a miesiąc temu tak samo leciałam do pracy, a potem jak na skrzydłach- fruuu, do ogrodu, wszysmktko porobione, dzień w dzień do wieczora, dom ogarnięty i jeszcze człowiek szczęśliwy jak na haju A teraz się ogarnąć i odnaleźć nie mogę. Choć kocham jesien. Pozdrowienia melancholijne
Juzia 22:26, 28 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

W zimę będziemy mieć go więcej Pozdrawiam i macham

I się zanudzimy na śmierć
Gardener27 22:32, 28 sie 2014

kosolka napisał(a)
Wlazłam się przywitać po długim czasie. Tak czytam, i widzę że chyba ta jesień która nas zaskoczyla nieco za szybko, wszystkim daje się we znaki. Przesilenie jakie, czy co.. Ja też mówię że nie mam czasu, a miesiąc temu tak samo leciałam do pracy, a potem jak na skrzydłach- fruuu, do ogrodu, wszysmktko porobione, dzień w dzień do wieczora, dom ogarnięty i jeszcze człowiek szczęśliwy jak na haju A teraz się ogarnąć i odnaleźć nie mogę. Choć kocham jesien. Pozdrowienia melancholijne

Hej Olu

Fajnie że wpadłaś Ostatnio to jakoś tak pod górkę Może to ta jesień tak nas dołuje Jakby nie patrzeć to za dwa miechy będzie zima i trzeba czekać pół roku żeby coś ożyło za zewnątrz i cieszyło nasze oczy Dobrze że trzymamy się razem i jest zawsze raźniej

Pozdrawiam
Gardener27 22:36, 28 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

I się zanudzimy na śmierć

Nic z tych rzeczy Będziemy planować nowe nasadzenia Wybierac kolory, rośliny na rabaty Dyskutować, dzielić się naszymi doswiadczeniami Robić zamówienia choć bedą dopiero zrealizowane na początku kwietnia Odliczać dni do wiosny i czekać jak pokrywa śnieżna stopnieje Głowa do góry Jusia
Mirella 22:39, 28 sie 2014

Hej, coś dla Ciebie ,U mnie
Gardener27 22:41, 28 sie 2014

Mirella napisał(a)
Hej, coś dla Ciebie ,U mnie

Lecę
asiach 23:24, 28 sie 2014

Przemku, wpadłam, nadgoniłam i nie ukrywam liczyłam na foty z wrzosami , tymi dzisiaj kupionymi.
Pozwól, że teraz pogratuluję Ci już 200-stki bo przegapię
Miłych i słonecznych chwil
Gardener27 00:08, 29 sie 2014

Asiu bardzo serdecznie Ci dziękuję za ciepłe słowa Postaram się jutro umieścić zdjęcia donic z jesiennymi kompozycjami Jest tego niewiele bo na razie całe dwie sztuki Byłem dzisiaj na wyprzedaży w ogrodniczym bo zmieniają lokalizację ale szczerze powiem że nie widziałem tych promocji Mógł bym zaryzykować mówiąc że ceny były jeszcze wyższe niż zazwyczaj Wpadły mi jedynie w oko ładne wrzosy które wiedziałem jak wykorzystam Połączyłem je z carexem buchananii i żurawkami Efekt sama ocenisz

Macham
kosolka 07:25, 29 sie 2014

Kocham, kocham wrzosy!! Cudownego kupiłam wczoraj dla mamy Fakt że cena niemała jak na wrzosa gdybym miała sobie kupić kilka to by trochę zabolało portfel No ale ten był prezentowy. Pozdrawiam prawie weekendowo! Pogoda piękna ostatnio u nas, mam nadzieje ze dzis w koncu "mnie weźmie" na robotę Pomijam fakt że jak jechałam do pracy rano było 5 stopni!!!