Agato bardzo dobrze znam Twój ogród botaniczny Mnogość w nim kwiatów drzew i krzewów wszelakich Musisz mi trochę pomóc odnaleźć to miejsce o którym wspominasz bo nie jestem do końca pewien czy myslimy o tym samym
I ja witam Cię bardzo serdecznie Jest mi niezmiernie miło gościć Cię w moim ogrodzie
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa W tym roku pogoda nie była łaskawa Przez intensywne opady większość warzyw wcześniej niż zazwyczaj zakończyła swój żywot Pekińską raz miałem u siebie ale też mi się nie udała co mnie zniechęciło do dalszych prób Pomidory i ogórki w tym sezonie też bardzo krótko bawiły Dobrze ze udało nam się zrobić trochę słoików na zimę Dyniowate są nie do zniszczenia, daja sobie radę nawet w ekstremalnych warunkach
Oj kochana widziałem Twoje wrzosowisko wokół domu Co jak co ale Ty na pewno kochasz wrzosy Bardzo się cieszę że pomimo natłoku spraw i obowiązków znajdujesz czas na ogród i go dopieszczasz
Czekolada była robiona w sobotę i muszę się pochwalić że mi nawet się udała Miałem wobec niej wielkie oczekiwania i się nie zawiodłem Przepis godny polecenia
Ostatnio coraz mniej mam czasu na forum Priorytety uległy zmianie nad czym ubolewam Czekoladę oczywiście robiłem i wyszła pyszna Na drugi raz zrobię z podwójnej porcji bo tej było stanowczo za mało i czuję niedosyt
Przeprosiny przyjęte, choć usprawiedliwienia żadnego.... Zawilce masz zdecydowanie ładniejszego koloru, moje jakieś wyblakłe. One u Ciebie rosną w słońcu czy raczej w cieniu?
Rabatka z horciami bardzo mi się podoba.