Dotarłam i do Ciebie Przemku i co widzę, nowe cebule, duużo nowych cebul Już czekam na wiosenne zdjątka, będzie na pewno kolorowo i kwieciście, będę mogła zachwycać się Twoimi kompozycjami w donicach.
Jeśli w poniedziałek będziesz u pani Ani na kontroli to może okazać się że we wtorek nie bedziesz w stanie pracować....
no Przemek ja wiedziałam, że tak się skończy Twój "koniec" z cebulowymi! tylko czekałam na taką informację, tym bardziej, że pogoda jeszcze sprzyja i sadzić można ja już obsadziłam 3 donice tulipanami, miałam jeszcze chęć na liliokształtne, ale już donic brak
Agnieszko sezon sadzenia cebulowych powoli dobiega końca Widziałem w sieci że już powoli przeceniają cebulki tulipanów Poczekaj jeszcze trochę i kupisz za grosze
Też po cichu liczę że będzie kolorowo od ilości posadzonych cebulowych jesienią Dokupię jeszcze całą masę bratków na wiosnę by się nawzajem uzupełniały
Doktor Anny brak i wizyty nie będzie, tak więc od jutra dam radę pracować
Moja konsekwencja w postanowieniach jest bardzo słaba ale z drugiej strony z takiej promocji nie można było nie skorzystać U mnie ten problem że donic dużo i jest gzie sadzić więc nie wiem czy to koniec
właśnie widzę, że masz słabą silną wolę w piątek mam wypłatkę i swoimi zakupami zachęciłeś mnie jednak do kupienia tych liliokształtnych i chociaż jednej niewielkiej donicy kurczę a już myślałam, że to koniec definitywny nie kupuj już nic bo znowu będę musiała i ja coś dokupić