Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Napia 22:38, 02 lis 2014

Niezłe zakupy Poluję na tulipany, ale u mnie w okolicy posuchaNo nic, poczekamy, zobaczymy
Ewa777 22:44, 02 lis 2014

Gardener27 napisał(a)

Trzeba pytać do skutku tylko coś mi się zdaje że ona NN

Niedziela przeleciała jutro jeszcze mam wolne ale od wtorku wracam do pracy i koniec tego dobrego

A co to za mina? Do pracy tylko na 4 dni i znowu długi weekend

Znalazłam na jakiejś stronie internetowej pierwiosnki pełne w różnych kolorach, podobne do Twoich, ale zamówić można dopiero na wiosnę
Nallar 23:23, 02 lis 2014

Dotarłam i do Ciebie Przemku i co widzę, nowe cebule, duużo nowych cebul Już czekam na wiosenne zdjątka, będzie na pewno kolorowo i kwieciście, będę mogła zachwycać się Twoimi kompozycjami w donicach.
Jeśli w poniedziałek będziesz u pani Ani na kontroli to może okazać się że we wtorek nie bedziesz w stanie pracować....
marta_d 10:44, 03 lis 2014

no Przemek ja wiedziałam, że tak się skończy Twój "koniec" z cebulowymi! tylko czekałam na taką informację, tym bardziej, że pogoda jeszcze sprzyja i sadzić można ja już obsadziłam 3 donice tulipanami, miałam jeszcze chęć na liliokształtne, ale już donic brak
Gardener27 12:59, 03 lis 2014

Juzia_G napisał(a)

Nie o to chodziło... chodziło o futro
Ale fotki ni ma

Futra chyba nie modne Nie rzuciło mi się żadne w oko a z chęcią bym przymierzył i się ofocił
Gardener27 13:01, 03 lis 2014

Napia napisał(a)
Niezłe zakupy Poluję na tulipany, ale u mnie w okolicy posuchaNo nic, poczekamy, zobaczymy

Agnieszko sezon sadzenia cebulowych powoli dobiega końca Widziałem w sieci że już powoli przeceniają cebulki tulipanów Poczekaj jeszcze trochę i kupisz za grosze
Gardener27 13:06, 03 lis 2014

Ewa777 napisał(a)

A co to za mina? Do pracy tylko na 4 dni i znowu długi weekend

Znalazłam na jakiejś stronie internetowej pierwiosnki pełne w różnych kolorach, podobne do Twoich, ale zamówić można dopiero na wiosnę

Kwaśna mina bo koniec siedzenia w domu i pracować trzeba Masz rację przed nami długi weekend i lepiej mi pójdzie aklimatyzacja po długiej przerwie

To dziwne że dopiero na wiosnę można zamawiać prymule Teraz można je jeszcze sadzić spokojnie do gruntu
Gardener27 13:11, 03 lis 2014

Nallar napisał(a)
Dotarłam i do Ciebie Przemku i co widzę, nowe cebule, duużo nowych cebul Już czekam na wiosenne zdjątka, będzie na pewno kolorowo i kwieciście, będę mogła zachwycać się Twoimi kompozycjami w donicach.
Jeśli w poniedziałek będziesz u pani Ani na kontroli to może okazać się że we wtorek nie bedziesz w stanie pracować....

Też po cichu liczę że będzie kolorowo od ilości posadzonych cebulowych jesienią Dokupię jeszcze całą masę bratków na wiosnę by się nawzajem uzupełniały

Doktor Anny brak i wizyty nie będzie, tak więc od jutra dam radę pracować
Gardener27 13:14, 03 lis 2014

marta_d napisał(a)
no Przemek ja wiedziałam, że tak się skończy Twój "koniec" z cebulowymi! tylko czekałam na taką informację, tym bardziej, że pogoda jeszcze sprzyja i sadzić można ja już obsadziłam 3 donice tulipanami, miałam jeszcze chęć na liliokształtne, ale już donic brak

Moja konsekwencja w postanowieniach jest bardzo słaba ale z drugiej strony z takiej promocji nie można było nie skorzystać U mnie ten problem że donic dużo i jest gzie sadzić więc nie wiem czy to koniec
marta_d 19:12, 03 lis 2014

właśnie widzę, że masz słabą silną wolę w piątek mam wypłatkę i swoimi zakupami zachęciłeś mnie jednak do kupienia tych liliokształtnych i chociaż jednej niewielkiej donicy kurczę a już myślałam, że to koniec definitywny nie kupuj już nic bo znowu będę musiała i ja coś dokupić